Lifestyle|08.10.2023 12:11

Κώστας Γιαννόπουλος για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ήταν σπουδαία γυναίκα»

Newsroom

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου της μεγάλης ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10 έπειτα από μια γενναία μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Η Μαίρη Χρονοπούλου τις προηγούμενες ημέρες είχε ένα σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι της το οποίο της προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία με αποτέλεσμα να μην αντέξει τελικά και να καταλήξει.

Άνθρωποι που τη γνώρισαν και έχουν μοιραστεί στιγμές μαζί της μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί»  αποκάλυψε πως η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δωρίσει στο ίδρυμα όλη της την περιουσία.

«Η σχέση μας με τη Μαίρη Χρονοπούλου ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, όταν με κάλεσε να μιλήσουμε για το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Με κάλεσε να πάμε για φαγητό και μου είπε ότι ήθελε να δώσει 2εκ. δραχμές. Όταν μιλήσαμε και κατάλαβα ότι δεν έχει ούτε μια δεκάρα εκτός από αυτά τα χρήματα, είπαμε ότι θα δεχτούμε ένα μικρότερο ποσό. Η Μαίρη Χρονοπούλου λάτρευε τα παιδιά, ήταν σπουδαία γυναίκα. Της υποσχεθήκαμε ότι αυτό το σπίτι θα παραμείνει ως έχει και θα πρέπει να αφήσουν την τελευταία της επιθυμία να πραγματοποιηθεί, να φύγει ήρεμη, ήσυχη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μας άφησε το σπίτι της και ένα διαμέρισμα που χρησιμοποίησαν δύο παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού ως φοιτητές. H τελευταία συνάντηση που είχαμε ήταν πρόσφατα όταν συναντηθήκαμε και με τα παιδιά, στα γενέθλιά της…» είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Μαίρη ΧρονοπούλουΧαμόγελο του ΠαιδιούΚώστας Γιαννόπουλοςειδήσεις τώρα