Lifestyle|05.11.2018 18:32

Καμίλα Καμπέγιο: Η πιτσιρίκα του Havana χτυπάει κορυφή (pics)

Newsroom

Τα φλας άναψαν στο κόκκινο χαλί που απλώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μπιλμπάο, στην Ισπανία, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, για την απονομή των Βραβείων MTV EMA 2018

Ο ευρωπαϊκός θεσμός του MTV διοργανώθηκε για 25η χρονιά στην ιστορία του και συγκέντρωσε ορισμένα από τα πιο γνωστά ονόματα της δισκογραφίας, σε μία μεγάλη γιορτή της μουσικής. Η φετινή χρονιά ήταν αφιερωμένη στη μεταμοντέρνα τέχνη.

Η 21χρονη Μεξικανο-κουβανή Καμίλα Καμπέγιο ήταν η μεγάλη νικήτρια των EMA, παίρνοντας τα βραβεία: Καλύτερου Καλλιτέχνη, Καλύτερου Καλλιτέχνη από τις ΗΠΑ, Καλύτερου Τραγουδιού και Καλύτερου Βίντεο για το «Havana».

T

«Η χρονιά αυτή είναι η καλύτερη της ζωής μου», δήλωσε η Καμπέγιο που γεννήθηκε στην Αβάνα, όταν άνοιξε το σόου, ερμηνεύοντας την επιτυχία της και χορεύοντας φλαμένγκο. 

Το τραγούδι της «Havana», με τον ράπερ Γιουνγκ Τουνγκ, ήταν πρώτο σε πωλήσεις στα τέλη Ιανουαρίου στις ΗΠΑ, ενώ η ηχητική του έκδοση, χωρίς βίντεο, ακούστηκε περισσότερο από 1,3 δισεκατομμύριο φορές στο YouTube. Στα τέλη Αυγούστου, η Καμίλα Καμπέγιο, βασίλισσα του Spotify, είχε ήδη αποσπάσει δύο από τα πιο σημαντικά βραβεία στα MTV Video Music Awards (VMA), τα έπαθλα για τα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο στις ΗΠΑ, όταν ανακηρύχθηκε Καλλιτέχνης της χρονιάς και Video της χρονιάς. 

T
T

Στο σόου της τελετής απονομής η Νίκι Μινάζ κατέβηκε στη σκηνή από έναν ανελκυστήρα, η Bebe Rexha βγήκε από μπανιέρα, αλλά η ερμηνεία της Χάλσεϊ ήταν η πιο εκπληκτική. Δεμένη μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί, η Χάλσεϊ τραγούδησε το «Without Me». Στη συνέχεια το κλουβί υψώθηκε, άνοιξαν οι ουρανοί και η τραγουδίστρια συνέχισε να τραγουδά υπό καταρρακτώδη βροχή.

T
T
MTVΚαμίλα Καμπέγιο