Lifestyle|14.10.2023 17:10

Παύλος Χαϊκάλης: «Βιοπορίζομαι με τη σύνταξή μου και με κάποια χρήματα που υπήρχαν από το παρελθόν»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από τη νέα του ζωή στο Κατάκολο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Βιοπορίζομαι με την σύνταξή μου και κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο. Δεν ήμουν ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο» δήλωσε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «δεν μου λείπει η Αθήνα, ούτε κατά διάνοια. Ισως εγώ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να μπει μέσα σε μία σύνδεση με την Αθήνα. Ακόμη και στο τέλος που έφτιαξα ένα σπίτι στο Πικέρμι και το έχω νοικιάσει ήταν ένα σημείο που με έκανε να θέλω να φύγω μακριά από την πόλη. Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Ηρθαν τα πράγματα έτσι κι ευχαριστώ το Θεό για αυτό που έγινε». 

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι μέ όσα συνέβησαν, «μ' έκαναν να σιχαθώ την Αθήνα. Σα να ήρθε μία Θεία φώτιση και να μου είπε: "Σήκω φύγε γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει". Αυτή η κατάσταση, αυτή η ανθρωποφαγία… είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα. Ηταν πολύ ώριμη αυτή η σκέψη. Με βοήθησε ο Θεός και τ' αντιμετώπισα όλα πολύ άνετα. Είδα τόση καφρίλα σε κάποιους ανθρώπους, και η εσωτερικότητα των ανθρώπων που βγήκε στη φόρα με αυτή την ανθρωποφαγία και ξαφνικά λέμε και γράφουμε πράγματα για τον άλλον χωρίς να τον ξέρουμε και αυτή η δικτατορία των social media, μου δημιούργησε εμετό». 

Κλείνοντας, σε ό,τι αφορά την ενασχόλησή του με την αστρολογία, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε χαρακτηριστικά: «Η ενασχόλησή μου με την αστρολογία ήρθε από ανάγκη, είναι σημαντικό να ψάξεις να βρεις το ποιος είσαι».

αστρολογίαειδήσεις τώραηθοποιόςΠαύλος Χαϊκάλης