Lifestyle|16.10.2023 15:35

Εφη Παπαθεοδώρου για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: «Λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και χάθηκα»

Newsroom

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της είχε η αγαπημένη ηθοποιός Eφη Παπαθεοδώρου, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ON time».

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη» είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός. Σε ερώτησή ποιοι άνθρωποι ήταν κοντά της αυτές τις δύσκολες μέρες, η ηθοποιός απάντησε: «Εχω την αδελφή μου και το γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου».

Πλέον, η αγαπημένη «Θεοπούλα» της επιτυχημένης σειράς «Παρά Πέντε» είναι καλά στην υγεία της και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Σώθηκα από θαύμα. Έτυχε να είναι όλη η οικογένεια εκεί. Ήρθε το ασθενοφόρο αμέσως και με πήγαν κατευθείαν στην Πάτρα στο Ρίο, όπου έπρεπε να γίνει επέμβαση για να γλιτώσω. Να σκεφτείτε πως ήμουν με την μάσκα και τον ορό και ερχόντουσαν όλοι για φωτογραφίες, τα παιδάκια μου έδιναν ζωγραφιές. Αν δεν ερχόταν αμέσως το ασθενοφόρο μπορεί να μην ζούσα, ο βηματοδότης με γλίτωσε», είπε αρχικά η Έφη Παπαθεοδώρου.

«Δεν το κατάλαβα όταν συνέβη, λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και μετά χάθηκα και οι δικοί μου άνθρωποι πανικοβλήθηκαν. Δεν έμεινα ούτε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο» πρόσθεσε η Εφη Παπαθεοδώρου.

καρδιάΈφη Παπαθεοδώρουειδήσεις τώραυγείαηθοποιόςΣτο Παρά Πέντε