Η Cher θυμάται την τελευταία φορά που συνάντησε την Tina Turner - «Περάσαμε όμορφα και μιλήσαμε για τα παλιά»
NewsroomΤην τελευταία φορά που συνάντησε την Τίνα Τέρνερ (Tina Turner) θυμάται και αφηγείται η Σερ (Cher). Στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People η σταρ λέει ότι επισκέφτηκε την φίλη της στην Ελβετία και φεύγοντας η Τίνα Τέρνερ της χάρισε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. «Δεν πρόκειται να τις φορέσω», δήλωσε η Σερ, «τις έχω μόνο στη ντουλάπα μου».
Όπως πρόσθεσε η Σερ, η Βασίλισσα της Ροκ, που πέθανε τον Μάιο σε ηλικία 83 χρόνων, παρότι ήταν άρρωστη ήταν ευδιάθετη. «Έπρεπε να τη δω. Ήταν ξαπλωμένη και είπε, "Είμαι κουρασμένη". Μετά για δύο ώρες τρέχαμε γύρο από το σπίτι και εκείνη γελούσε υστερικά», θυμάται. «Χρειαζόταν απλώς να μιλήσει και να γελάσει. Αυτή είναι η Τίνα που αγάπησα. Περάσαμε όμορφα και μιλήσαμε για τα παλιά» προσέθεσε.
Η φιλία της Σερ και της Τίνα ήταν μακροχρόνια. Οι δύο τους τραγούδησαν μαζί το «Shame, Shame, Shame» στο σόου της Σερ το 1975 (φορώντας ασορτί φορέματα με κρόσσια) και τραγούδησαν μαζί πολλές άλλες φορές όλα αυτά τα χρόνια.
- Ζάππειο: Σοβαρές νομικές εμπλοκές για το fast track έργο των 22 εκατ. ευρώ - Στο στόχαστρο η κλειστή διαδικασία
- Γεωργιάδης: Επιστρατεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη κατά της υπερσυνταγογράφησης - Οι νέοι «κόφτες»
- Marfin: «Βαριές» εξελίξεις 16 χρόνια μετά - Συγκλονίζουν οι επιζώντες, οι διακοπές που οδήγησαν σε συλλήψεις
- Γιατί «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο- Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις