Lifestyle|19.10.2023 08:50

Η Sophia Bush φέρεται να είναι ζευγάρι με τη σταρ του ποδοσφαίρου Ashlyn Harris

Newsroom

Ζευγάρι με τη σταρ του ποδοσφαιρου Ασλιν Χάρις (Ashlyn Harris) φαίνεται ότι είναι πλέον η αμερικανίδα ηθοποιός Σοφία Μπους (Sophia Bush), λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της. Η πρωταγωνίστρια του «One Tree Hill» βγήκε ένα «χαλαρό» διπλό ραντεβού με τη Stacy London και τη φίλη της, Cat Yezbak, στο σόου της Chelsea Handler στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, όπως αποκαλύπτει το Page Six.

Σύμφωνα με πηγή, η Ασλιν μπήκε κρυφά στο θέατρο, φορώντας μάσκα για να συναντήσει τη Στέισι, την Κατ και τη Σοφία. Δεν ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν διπλό ραντεβού μέχρι που η Στέισι μετακινήθηκε, ώστε η Ασλιν να καθίσει δίπλα στη Σοφία. Όταν τα φώτα χαμήλωσαν για την έναρξη του σόου, η Ασλιν έβγαλε τη μάσκα της.

Oπως αποκάλυψε η Page Six, το ζευγάρι ήρθε κοντά για πρώτη φορά ενώ βρίσκονταν στη Νότια Γαλλία στο Διεθνές Φεστιβάλ Διαφήμισης Lions των Καννών τον Ιούνιο και εμφανίστηκαν μαζί σε δηλώσεις σχετικά με το branding. Στο φεστιβάλ, μάλιστα παρακολούθησαν μαζί μία εμφάνιση των Florence & the Machine.

Πηγή επιβεβαιώνει για τη νέα τους σχέση πως «είναι πολύ καινούργια και είναι σίγουρα ζευγάρι», ενώ σύμφωνα με την Page Six, η Μπους υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον δεύτερο σύζυγό της, λίγες εβδομάδες αργότερα.

Ο Grant Hughes «υποστηρίζει» το νέο ειδύλλιο της πρώην συζύγου του με την Ashlyn Harris

Ο Γκραντ Χιουζ θέλει μόνο το καλύτερο για την εν διαστάσει σύζυγό του. Μόλις μία ημέρα αφότου το Page Six επιβεβαίωσε ότι η Σοφία Μπους βγαίνει με τη σταρ του ποδοσφαίρου Ασλιν Χάρις, ένας εκπρόσωπος του Χιουζ είπε αποκλειστικά ότι είναι χαρούμενος για το νέο ζευγάρι.

«Ο Γκραντ θα θέλει πάντα το καλύτερο για τη Σοφία και υποστηρίζει όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη και γεμάτη» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος την Τετάρτη. Ο συνιδρυτής της FocusMotion Health ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2022, αλλά τον Αύγουστο ανακοίνωσαν ότι τα παρατάνε έπειτα από 13 μήνες γάμου.

Η πηγή του Page Six αποκάλυψε την Τρίτη ότι η σχέση της Μπους και της Χάρις είναι «πολύ νέα" αλλά ότι είναι «σίγουρα είναι ζευγάρι».

Βρήκε ξανά τον έρωτα έπειτα από πολλές αποτυχημένες σχέσεις και γάμους

Η Σοφία Μπους είχε τη συνήθεια να κυνηγάει ηθοποιούς σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας των σχέσεών της. Από τον γάμο της με τον Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ (Chad Michael Murray) και τον Γκραντ Χιουζ, μέχρι τα ραντεβού της με άλλους πρώην συμπρωταγωνιστές της από το «One Tree Hill», τον Τζέιμς Λάφερτι (James Lafferty) και τον Οστιν Νίκολς (Austin Nichols)

Συγκεκριμένα, η Μπους άρχισε να βγαίνει με τον Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ όταν τον γνώρισε στο πλατό της σειράς «One Tree Hill», όπου έκανε πρεμιέρα το 2003. Ενα χρόνο αργότερα, ο Μάρεϊ έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό και το δίδυμο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 16 Απριλίου 2005.

Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για μόλις πέντε μήνες μέχρι ν' ανακοινώσουν τον χωρισμό τους. Η Μπους κατέθεσε αίτηση ακύρωσης τον Φεβρουάριο του 2006, επικαλούμενη απάτη, αφού κυκλοφόρησαν φήμες ότι την απάτησε με την Πάρις Χίλτον. Ωστόσο, η αίτησή της απορρίφθηκε και το εν διαστάσει ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Δεκέμβριο του 2006.

 

Οι συμπρωταγωνιστές συνέχισαν να εργάζονται μαζί στο δράμα τους στο CW, μέχρι που ο Μάρεϊ αποχώρησε από τη σειρά το 2009. Το 2018, η ηθοποιός είπε στον Andy Cohen ότι ο γάμος της με τον Μάρεϊ «δεν ήταν κάτι που [εκείνη] πραγματικά ήθελε να κάνει».

Ο πρωταγωνιστής του «A Cinderella Story», ο οποίος παντρεύτηκε αργότερα τη Sarah Roemer και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ανταπέδωσε και αποκάλεσε τα σχόλιά της «γελοία».

«Ο Τσαντ συμπεριφέρεται με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο και δεν θα παντρευόταν ποτέ για κανέναν άλλο λόγο εκτός από την αγάπη» δήλωσε τότε ο εκπρόσωπός του στο Page Six. «Δεκατρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από τη Σοφία, έχει μια πολύ ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Έχει προχωρήσει εντελώς και δεν αισθάνεται την ανάγκη να εμπλακεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές».

 

Στη συνέχεια, η Μπους είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Τζον Φόστερ, αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας τρόμου «Stay Alive» του 2006. Η ηθοποιός φέρεται να επιβεβαίωσε την είδηση, στο Us Weekly, τον Ιούνιο του 2008, ότι χώρισαν «πριν από ένα χρόνο», αλλά εξακολουθούσαν να είναι «πολύ καλοί φίλοι».

«Μπορείς ν' αγαπάς κάποιον και να μην είσαι ερωτευμένος μαζί του, και νομίζω ότι αυτό ήταν ένα πραγματικά πολύτιμο μάθημα» δήλωσε τότε στην ιστοσελίδα. «Δεν ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε, αλλά αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον».

 

Αργότερα, η Μπους αποφάσισε να βγει ραντεβού μ' έναν άλλο συνάδελφό της και συγκεκριμένα με τον συμπρωταγωνιστή της από το «One Tree Hill», Τζέιμς Λάφερτι, το 2008. Ο Μάρεϊ έδωσε τη σφραγίδα της έγκρισής του και μοιράστηκε ότι ήταν χαρούμενος για την πρώην του παρά το γεγονός ότι έπρεπε να συνεργαστεί μαζί τους στη νεανική σειρά.

«Είναι ένα από αυτά τα πράγματα όπου μεγαλώνεις πολύ πιο γρήγορα. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου θ' αντιμετωπίσεις τα πράγματα κατάμουτρα. Αλλά νομίζω ότι [η Σοφία και εγώ] είμαστε και οι δύο επαγγελματίες και αρκετά ώριμοι για να το ξεπεράσουμε» δήλωσε τότε ο Μάρεϊ σε τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό του CW.

 

Η περιπέτειά τους κράτησε μόλις ένα χρόνο και χώρισαν το 2009. Ο Λάφερτι παντρεύτηκε την Alexandra Park το 2022 στη Χαβάη, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Στη συνέχεια, η Μπους έβγαινε και με άλλον συμπρωταγωνιστή της από το «One Tree Hill», τον Οστιν Νίκολς, αν και ερωτεύτηκαν πριν ενταχθεί στο καστ το 2008. Η είδηση επιβεβαιώθηκε το 2010.

«Είχαμε τόσα πολλά χρόνια ιστορίας πριν έρθει να δουλέψει στη σειρά» είχε δηλώσει η Μπους στο E! News. «Και νομίζω ότι κάποιος που παίρνει μια δουλειά και μετακομίζει τη ζωή του σε άλλη χώρα για να σου δείξει πόσο νοιάζεται, είναι λίγο πολύ, η πιο ρομαντική χειρονομία που θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος». Χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2012, λίγο μετά την ολοκλήρωση της δραματικής σειράς. 

 

Αργότερα, η Μπους έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από το να βγαίνει με άνδρες από τη βιομηχανία του θεάματος, όταν άρχισε να βλέπει το στέλεχος της Google, Νταν Φρέντινμπουργκ, τον Απρίλιο του 2013. Ενώ η σχέση τους διήρκεσε μόνο δέκα μήνες, παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους.

«Αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους τον Φεβρουάριο» δήλωσε μια πηγή στο People τον Αύγουστο του 2014. «Όταν βλέπει ο ένας τον άλλον για 24 ώρες κάθε τέσσερις εβδομάδες, είναι αδύνατο να διατηρηθεί μια ρομαντική σχέση. Δεν ήταν σε θέση να περάσουν μαζί τον χρόνο που ήταν απαραίτητος για να καλλιεργήσουν αυτού του είδους τη σχέση».

Η Μπους στεναχωρέθηκε πάρα πολύ, όταν ο Φρέντινμπουργκ βρήκε τραγικό θάνατο σε χιονοστιβάδα στο Εβερεστ που προκλήθηκε από σεισμό τον Απρίλιο του 2015. Στη συνέχεια, η ηθοποιος εβγαινε για ένα χρόνο με τον συμπρωταγωνιστή της από το «Chicago P.D.», Jesse Lee Soffer, ενώ μετά τον χωρισμό τους, εκείνος έκανε σχέση με την Torrey DeVitto. 

διαζύγιοχωρισμόςηθοποιόςειδήσεις τώραποδόσφαιρο