Lifestyle|19.10.2023 11:29

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Το ερωτικό δωμάτιο που έφτιαξε για εκείνη και τον Γουίλ Σμιθ

Newsroom

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Jada Pinkett Smith) δημιούργησε μια ειδική «ερωτική φωλιά» για εκείνη και τον Γουίλ Σμιθ (Will Smith) για να μπορούν να περνούν προσωπικές στιγμές μαζί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά. 

Η πρωταγωνίστρια του «Girls Trip» αποκαλύπτει στα νέα της απομνημονεύματά της, «Worthy» (κυκλοφορεί την Τρίτη), ότι τόσο ο Jaden, τώρα 25 ετών, όσο και η Willow, τώρα 22 ετών, κοιμόντουσαν μαζί της όταν ήταν παιδιά και «συνέχισαν να το κάνουν κάθε βράδυ για μερικά χρόνια».

Μόλις, όμως, ο Jaden έφτασε στην ηλικία των έξι περίπου ετών, η Τζέιντα συνειδητοποίησε ότι ο Γουίλ είχε κουραστεί από τη συμφωνία τους για τον ύπνο.

«Για να μας δώσω το δικό μας χώρο, είχα φτιάξει ακόμη και μια ξεχωριστή, όμορφη δωμάτιο για σεξ για εμάς τους δύο μεγάλους στην κρεβατοκάμαρά μας, με θολωτή οροφή γεμάτη αστέρια που λαμπυρίζουν» γράφει. «Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα παιδιά κατέλαβαν και αυτό το δωμάτιο».

Γουίλ Σμιθ - Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Eχουν χωρίσει εδώ και 7 χρόνια και δεν το ήξερε κανείς

Η ηθοποιός έχει ρίξει αρκετές «βόμβες» στο βιβλίο της. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη ήταν ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1997, έχει χωρίσει κρυφά τα τελευταία επτά χρόνια. «Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια» δήλωσε η Πίνκετ Σμιθ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Today. «Νομίζω ότι είχαμε εγκλωβιστεί και οι δύο στο πώς πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο κράτησε τον χωρισμό μυστικό, η δημοσιογράφος πίεσε την ηθοποιό, έτσι και τελικά παραδέχτηκε ότι αυτό οφείλεται στο ότι «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και πως προσπαθούσαν ακόμα να καταλάβουν πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονταν στο κοινό. «Δεν είχαμε καταλήξει σε αυτό» είπε.

Μάλιστα, η Jada Pinkett Smith αναφέρθηκε και στο περιβόητο χαστούκι που έδωσε ο πρώην σύζυγός της στον Chris Rock, στην απονομή των βραβείων Οσκαρ το 2022, αποκαλύπτοντας πως είχαν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

«Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί. Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς» αποκάλυψε η σύζυγος του Will Smith. «Έδωσα μια υπόσχεση ότι ουδέποτε θα υπάρξει λόγος να πάρουμε διαζύγιο. Θα αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε» πρόσθεσε η ηθοποιός.

ειδήσεις τώρααπομνημονεύματαΤζάντα Πίνκετ ΣμιθΓουίλ Σμιθ