Lifestyle|20.10.2023 10:24

Η απίστευτη ιστορία της Coleen Rooney σε σειρά-ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων

Newsroom

Η πολυαναμενόμενη πρωτότυπη σειρά-ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, «Κολίν Ρούνι: Η Αληθινή Ιστορία Wagatha», είναι πλέον διαθέσιμη, στο Disney+. Η σειρά ρίχνει φως σ' ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τελευταίας δεκαετίας που καθήλωσαν όλη τη Βρετανία.

Η Coleen Rooney, είναι μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της Βρετανίας και σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή της Manchester United, Wayne Rooney. Η απίστευτη ιστορία της Coleen Rooney, παρουσιάζεται μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις της ίδιας, αλλά και συνεντεύξεις της οικογένειάς της και της νομικής ομάδας που συμμετείχε στη δίκη.

Για πρώτη φορά, η Coleen Rooney, αποκαλύπτει πώς η ίδια έγινε ερασιτέχνης διαδικτυακός ντετέκτιβ, για να βρει γιατί οι ιδιωτικές ιστορίες της ίδιας και της οικογένειάς της, συνέχιζαν να εμφανίζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η σειρά, εξετάζει τις συνθήκες που οδήγησαν στην περιβόητη ανάρτησή της στο Instagram, η οποία «έριξε το διαδίκτυο», μέχρι την επιτυχημένη υπεράσπισή της σε μια από τις πιο διάσημες υποθέσεις δυσφήμισης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου τα τελευταία χρόνια.

σκάνδαλοειδήσεις τώραDisney+ντοκιμαντέρ