Lifestyle|22.10.2023 11:12

Timothee Chalamet: «Όσα έχουν γραφεί για τον Άρμι Χάμερ ήταν αποπροσανατολιστικά»

Newsroom

Ιδιαίτερα προσεκτικός είναι ο Τιμοτέ Σαλαμέ (Timothee Chalamet) όταν πρόκειται να μιλήσει για τον πρώην συμπρωταγωνιστή του Άρμι Χάμερ (Armie Hammer).

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν πρωταγωνίστησαν στη ταινία «Call Me by Your Name», αλλά η καριέρα του Χάμερ βρέθηκε σε πτωτική πορεία όταν το Μάρτιο του 2021 κατηγορήθηκε για βιασμό, ενώ στη συνέχεια διέρρευσαν στο διαδίκτυο προσωπικά μηνύματα του ηθοποιού και πολλών γυναικών αποκαλύπτοντας τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του, όπως για παράδειγμα ο κανιβαλισμός. Όλα αυτά έγιναν γνωστά όταν ο Σαλαμέ ετοιμαζόταν να παίξει έναν κανίβαλο στην ταινία «Bones and All».

Μιλώντας στο περιοδικό GQ ο Σαλαμέ είπε ότι εκείνη την εποχή μόλις έγιναν γνωστά όλα αυτά αναρωτήθηκε: «Ποιες είναι οι πιθανότητες να αναπτύξουμε αυτό το πράγμα;», αναλογιζόμενος ότι ήταν μία περίοδος που η ιδιωτική ζωή του Χάμερ και η ταινία που επρόκειτο να γυρίσει έγιναν ταυτόσημα. «Με έκανε να σκεφτώ: "Τώρα πρέπει πραγματικά να το κάνω αυτό;". Γιατί στην πραγματικότητα η ιστορία αυτή βασίζεται σε ένα βιβλίο».

Όταν ρωτήθηκε πώς ο ίδιος εξέλαβε όσα γράφτηκαν για τον Χάμερ είπε: «Δεν ξέρω. Αυτά τα πράγματα καταλήγουν να χρησιμοποιούνται τόσο έντονα ως δόλωμα. Ο αποπροσανατολισμός είναι καλή λέξη».

Σημειώνεται ότι ο Άρμι Χάμερ πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς τον Ιούλιο του 2020, ενώ με αφορμή τις καταγγελίες και από άλλες γυναίκες για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση, αποσύρθηκε από τα γυρίσματα μίνι σειράς με τίτλο «The Offer», αλλά και από τη ρομαντική κωμωδία «Shotgun Wedding», στην οποία θα συμπρωταγωνιστούσε με τη Τζένιφερ Λόπεζ. Έχει δύο παιδιά και ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος επέλεξε να παραιτηθεί από την ταινία «Shotgun Wedding» για να αφοσιωθεί σε αυτά εν μέσω καταγγελιών εναντίον του.

Τιμοτέ ΣαλαμέΆρμι Χάμερειδήσεις τώρα