Lifestyle|22.10.2023 09:10

David Beckham: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του στην προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι

Newsroom

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) ανάρτησε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη του Χάρπερ στο προφίλ του στο Instagram. Ο 48χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου μοιράστηκε δύο φωτογραφίες του ίδιου και της κόρης του, της 12χρονης Harper Seven, καθώς πέρασαν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ίντερ Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο.

«Take daughter to training day» (Πάρε την κόρη στην προπόνηση), έγραψε  ο Beckham στη λεζάντα της φωτογραφίας, κάνοντας tag τον σύλλογο, τη σύζυγό του Victoria και χρησιμοποιώντας ένα hashtag με το όνομα της κόρης του.

Ο Beckham ανέβασε δύο εικόνες του ίδιου και της Harper,  στις οποίες εκείνη τον αγκαλιάζει, ενώ εκείνος χαμογελά στην κάμερα και απολαμβάνει τη στιγμή με την κόρη του.

 

Η οικογένεια Beckham εκφράζει με κάθε τρόπο της αγάπη της για την μικρή Harper στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο καιρό, καθώς και η κουνιάδα της Nicola Peltz Beckham - η οποία παντρεύτηκε τον αδελφό της Brooklyn Beckham το 2022 - μοιράστηκε μια φωτογραφία πριν από μερικές εβδομάδες, από τα παρασκήνια της επίδειξης της Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η selfie της Peltz με τη Harper ήταν μια από τις πιο γλυκές στιγμές στην επίδειξη και συνοδεύτηκε από μια τρυφερή λεζάντα: «Ένα τόσο όμορφο σόου με τη μικρή μου αδελφή, συγχαρητήρια Βικτόρια Μπέκαμ», έγραψε η 28χρονη Peltz.

 

Νωρίτερα τον Οκτώβριο, ο David και η Victoria μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Beckham» στο Λονδίνο - μια παραγωγή του Netflix που αποτελείται από τέσσερα μέρη και αφηγείται την ιστορία ενός από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές που υπήρξαν ποτέ. Το ντοκιμαντέρ μεταφέρει το κοινό στον κόσμο του Ντέιβιντ, μοιράζεται άγνωστες μέχρι τώρα ιστορίες από την καριέρα του και αναλύει σε βάθος τα κομμάτια της ζωής του που ήδη είχαν γίνει γνωστά.

ειδήσεις τώρακόρηΝτέιβιντ Μπέκαµ