Lifestyle|22.10.2023 14:45

Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Σκεφτόμαστε ένα δεύτερο παιδί, δεν το έχουμε απορρίψει»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» ήταν η Τζένη Θεωνά την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, όπου μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τον Δήμο Αναστασιάδη και την υποκριτική.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού ανέφερε: «Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα. Πάντα το σκεφτόμαστε και ποτέ δεν το κάνουμε. Πάντα το σκεφτόμαστε, δεν έχουμε απορρίψει κάτι τέτοιο. Το παιδί είναι πολύ μεγάλη χαρά και ευτυχία. Δεν ξέρουμε...».

Και πρόσθεσε: «Δεν το ζητάει επιμόνως, αλλά είναι θετικός. Δηλαδή τώρα μια συμμαθήτριά του που θα αποκτήσει αδελφάκι, το έλεγε έτσι: "Θα κάνω και εγώ αδελφάκι". Του έλεγα: "Δεν θα το κάνεις εσύ ακριβώς" και μου έλεγε: "Ναι, ναι θα το πω στον μπαμπά μου"».

Σε σχέση με σχέση με την υποκριτική σε αυτή τη φάση της ζωής της σχολίασε: «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή, έχω ενίοτε μια αγωνία για τα πράγματα που θέλω να κάνω, για τα χρόνια που έρχονται. Σε επίπεδο υποκριτικό δεν αγχώνομαι καθόλου. Το επάγγελμά μας δεν έχει ηλικία. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι οι γυναίκες μετά από μια ηλικία μπορεί να δυσκολευτούν, ότι είναι πιο πολλοί ρόλοι για άνδρες. Ισχύον αυτά εν μέρει. Αλλά η υποκριτική έχει μια μαγεία με τον χρόνο, αποκτάς έναν άλλο βάρος, αποκτάς μια άλλη ευαισθησία, οι εμπειρίες της ζωής».

«Μπορείς να συντονιστείς και να απολαύσεις χωρίς την ανασφάλεια των πρώτων χρόνων. Το θέατρο και η υποκριτική σε σχέση με τον χρόνο λειτουργεί μαγικά, πολύ θεραπευτικά» σημείωσε η Τζένη Θεωνά.

Τζένη ΘεωνάΔήμος Αναστασιάδηςειδήσεις τώρα