Lifestyle|24.03.2019 13:26
Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη μετά το χειρουργείο (pic)
NewsroomΤο πρωί του Σαββάτου (23/3), ο Γιώργος Μαυρίδης υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.
Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία γράφοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Και επειδή αύριο μπαίνω για εγχείρηση, αν δεν ξυπνήσω ποτέ να θυμάστε ότι θα έρθω το βράδυ στον ύπνο σας».
Όλα πήγαν καλά και πλέον ο παρουσιαστής αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, δημοσίευσε μια selfie που έβγαλε μαζί με τους καλούς του φίλους Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο, οι οποίοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο