Lifestyle|29.10.2023 11:30

Βritney Spears: O πρώην σύζυγός της σπάει τη σιωπή του μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της «The Woman In Me»

Newsroom

Ο Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari) συνεχίζει να εκφράζει την υποστήριξή του προς την πρώην σύζυγό του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), αναφέροντας ότι τα καλά λόγια που αφιέρωσε σε αυτόν στο νέο της βιβλίο «The Woman In Me» τον γέμισαν με χαρά.

Ενας δημοσιογράφος του TMZ πλησίασε τον ηθοποιό στο Λος Αντζελες και ζήτησε τη γνώμη του για το γεγονός ότι η ποπ τραγουδίστρια τον αποκαλεί «δώρο Θεού» στο βιβλίο της, παρά το γεγονός ότι είχε τη δυνατότητα ν' αλλάξει την άποψή της για εκείνον μετά τον χωρισμό τους.

Εκείνος απάντησε με τα καλύτερα λόγια για την Britney Spears, υπογραμμίζοντας ότι «είμαι υπερήφανος γι' αυτήν. Ελπίζω να κατακτήσει τον κόσμο». 

Ο Ιρανο-Αμερικανός καλλιτέχνης φάνηκε να είναι ο μόνος από τους πρώην της Britney που δεν βρέθηκε στο στόχαστρο των απομνημονευμάτων της, παραλείποντας τις λεπτομέρειες του έντονου χωρισμού τους - ένα σημάδι ότι μπορεί να έχουν καταλήξει σε συμβιβασμό στο διαζύγιό τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Slumber Party» της Spears και παντρεύτηκαν έξι χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2022, στο Λος Αντζελες, σε μια τελετή όπου στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν ονόματα όπως οι Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton και Selena Gomez.

Μπρίτνεϊ Σπίαρςειδήσεις τώραδιαζύγιοτραγουδίστριαβιβλίο