Lifestyle|29.10.2023 12:30

Aaron Carter: O δίχρονος γιος του καταθέτει αγωγή εναντίον φαρμακοποιών και γιατρών για τον θάνατό του

Newsroom

Ηταν Νοέμβριος του 2022, όταν ανακοινώθηκε ότι ο διάσημος τραγουδιστής, ράπερ και ηθοποιός Ααρον Κάρτερ (Aaron Carter) άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 34 ετών. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Αντζελες, η επίσημη αιτία θανάτου του Κάρτερ ήταν πνιγμός στην μπανιέρα του.

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλπραζολάμη, μια γενική μορφή του φαρμάκου Xanax, και είχε επίσης εμπλακεί σε μια επικίνδυνη πρακτική γνωστή ως «huffing». Ο Κάρτερ είχε εισπνεύσει συμπιεσμένο διφθοροαιθάνιο, που συνήθως βρίσκεται σε δοχεία συμπιεσμένου αέρα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ευφορίας και ζαλάδας αλλά μπορεί επίσης ν' αποβεί μοιραίο.

 

Λίγους μήνες μετά, η Melanie Martin καταθέτει μήνυση εις βάρος των γιατρών και των φαρμακοποιών, για λογαριασμό του δύο ετών γιο τους, καθώς συνταγογράφησαν στον πρώην σύζυγό της οξυκωδόνη, υδροκωδόνη και Xanax, χωρίς στην πραγματικότητα να τα έχει ανάγκη.

Στην αγωγή κατονομάζεται, μεταξύ άλλων, η εταιρεία φαρμάκων Walgreens. Η μητέρα του Priston υποστηρίζει ότι τα φάρμακα και οι ποσότητες τους σε συνδυασμό με τα ψυχιατρικά προβλήματα του Άαρον, θα έπρεπε να είχαν σημάνει συναγερμό στο φαρμακείο.

 

Η ταραγμένη ζωή του Ααρον Κάρτερ

Ο Κάρτερ, ο οποίος έγινε διάσημος ως παιδί με ποπ τραγούδια όπως το «I Want Candy» και το «Crush on You», ηταν αδερφός του Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys. Ηταν, επίσης, γνωστός για τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Lizzie McGuire» στο Disney Channel και το «7th Heaven», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο τηλεοπτικό δίκτυο The WB. Εμφανίστηκε επίσης στη σειρά ριάλιτι της οικογένειάς του στο E! Entertaiment Television, «House of Carters».

Ο τραγουδιστής δέχτηκε ένα κύμα αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του και άλλες διασημότητες το 2017, αφού αποκάλυψε ότι είναι αμφιφυλόφιλος. «Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να πω και θεωρώ σημαντικό για τον εαυτό μου και την ταυτότητά μου, το οποίο με βαραίνει στο στήθος για σχεδόν τη μισή μου ζωή» έγραψε ο ίδιος στο Twitter. «Αυτό δεν μου προκαλεί ντροπή, απλά είναι ένα βάρος που κρατούσα για πολύ καιρό και θα ήθελα να το σηκώσω από πάνω μου».

 

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε το 2019 σ' ένα επεισόδιο του «The Doctors» για τη μάχη του με πολλαπλά προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιοκατάθλιψη. «Αυτή είναι η πραγματικότητά μου» είπε ο Κάρτερ, καθώς κρατούσε μια πλαστική σακούλα με πολλαπλά μπουκάλια συνταγών σε ένα απόσπασμα που παρουσιάστηκε στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

 

Το 2017, ο Κάρτερ συνελήφθη στη Τζόρτζια ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κατοχή μαριχουάνας, καθώς ο ίδιος και η τότε φίλη του Μάντισον Πάρκερ ταξίδευαν στην κομητεία Χάμπερσαμ. Ο τραγουδιστής δήλωσε αργότερα σε συνέντευξή του ότι δεν πίνει και αρνήθηκε ότι έχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά. «Δεν χρειάζομαι βοήθεια» είπε. «Αυτό που χρειάζομαι είναι να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι είμαι άνθρωπος και ότι κάνω λάθη, όπως κάθε άλλος άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο, αλλά ποτέ δεν θα διακινδύνευα τη ζωή μου ή τη ζωή της φίλης μου».

ηθοποιόςναρκωτικάράπερειδήσεις τώρααγωγή