Lifestyle|29.10.2023 13:30

Nέο σκάνδαλο για την οικογένεια των Kardashians: Η Kylie Jenner κατηγορείται πως «έκλεψε» τη νέα σειρά ρούχων της

Newsroom

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Betsy Johnson που σχεδιάζει ρούχα για την Products Ltd, ισχυρίστηκε ότι η Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) πήρε τις ιδέες της και τις χρησιμοποίησε για να βγάλει χρήματα με τη νέα σειρά ρούχων της, ενώ εκείνη «πνίγεται» στα χρέη.

«Στείλαμε με email στην Kylie και σε όλη την ομάδα της @products.ltd την ιδέα μας 6 μήνες πριν. Ενδιαφέρουσα ιδέα Kylie… Ενδιαφέρουσα. Ευχαριστώ για τη συνυπογραφή. F**k την υποστήριξή σου» έγραψε. 

Η Johnson σχολίασε, επίσης, την προνομιούχα ανατροφή της Κάιλι, καθώς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του τρέχοντος φοιτητικού της χρέους, το οποίο ανέρχεται σε 50.000 λίρες (60.000 δολάρια), γράφοντας: «Κοιτώντας το φοιτητικό μου χρέος. Εχω δουλέψει σκληρά γι' αυτό, όπως και τόσα άλλα παιδιά της εργατικής τάξης που κοπιάζουν για την τεχνογνωσία, χωρίς να γεννήθηκαν με την προνομιακή θέση να υλοποιήσουν τις ιδέες τους».

 

Η Τζένερ συνεργάστηκε με τους ιδρυτές της ανεξάρτητης εταιρείας Namilia, Nan Li και Emilia Pfohl, για την πρώτη συλλογή της Khy, με την Johnson να χαρακτηρίζει την υποτιθέμενη αντιγραφή των ιδεών της από την Jenner και τη Namilia ως «συνεργασία σκουπιδιών».

Μεχρι στιγμής, η Κάιλι έχει παραμείνει σιωπηλή σχετικά με τις κατηγορίες, ενώ μίλησε στη Wall Street Journal για το νέο επιχειρηματικό της εγχείρημα. «Δημιουργικά έχω τόσο ισχυρό όραμα για το πώς θέλω να μοιάζω και τι θέλω να κάνω και τι θέλω να φοράω. Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς που να μου λέει τι να κάνω». υπογράμμισε.

 

ειδήσεις τώρασχεδιαστήςσχεδιαστής μόδαςμόδαΚάιλι Τζένερ