Lifestyle|24.03.2019 17:28

Τόνυ Δημητρίου: «Παντρεύτηκα για να κάνω ευτυχισμένους κάποιους άλλους» (vid)

Newsroom

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας πως ο γάμος δεν υπήρξε ποτέ προτεραιότητα για εκείνον.

«Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω ευτυχισμένους κάποιους άλλους. Το διαζύγιό μου ήταν επιτυχημένο. Δεν υπάρχει βελούδινο διαζύγιο αλλά ο χρόνος όλα τα αμβλύνει. Τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνουν με αγάπη. Δεν τα μεγαλώνω εγώ, τα μεγαλώνει η μαμά τους. Αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά αν πίστευα κάτι άλλο δε θα άφηνα τα πράγματα στην τύχη τους. Όσο ζούσαν στην Αθήνα τα παιδιά τα έβλεπα κάθε Σαββατοκύριακο.

Τώρα δεν μένουν στην Αθήνα. Θα προτιμούσα να είναι κοντά, αλλά προκειμένου να είναι τα παιδιά και η μαμά τους καλά.. Αν δεν είναι η μαμά καλά δε μπορούν να είναι και τα παιδιά καλά. Το περιβάλλον των παιδιών είναι η μαμά. Πρέπει να φροντίζεις η μαμά των παιδιών σου να είναι καλά. Μπορεί να μην είναι γυναίκα σου, αλλά είναι η σημαντικότερη γυναίκα που υπάρχει εφόσον σου μεγαλώνει τα παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τόνυ Δημητρίου ήταν παντρεμένος με τη Νίνα Αλτάνη. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δεκαπέντε χρόνια, όταν εκείνη είχε πάει για ποτό στο μπαρ που διατηρούσε ο ηθοποιός στο Ψυρρή. Ο γάμος τους, με κουμπάρους τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον Σταμάτη Φτούλη και τον Παύλο Χρήστου, το 2009, στην Αγία Σοφία, στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού. 

Την ίδια μέρα, είχαν βαφτίσει και την ενός έτους τότε Αντριάννα, ενώ ένα χρόνο μετά η οικογένεια μεγάλωσε κατά ένα μέλος, αφού η Νίνα έφερε στον κόσμο τον γιο τους Αλέξανδρο. 

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε εκείνους που εμπλέκονται στον χώρο της υποκριτικής, ενώ δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί. «Στο μέλλον τα casting θα γίνονται ανάλογα με το πόσους followers έχει κάποιος στο instagram. Στο instagram κάποιος μπορεί να έχει πολλούς ακόλουθους γιατί βγαίνει γυμνός ή γιατί ποστάρει βιντεάκια της ερωτικής του ζωής», τόνισε. 

γάμοςΤόνυ Δημητρίου