Lifestyle|30.10.2023 15:52

Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή της: «Εκεί κατέρρευσα, δεν τα καταφέραμε»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι ν' αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Η γνωστή make up expert απέκτησε πριν από ενάμιση χρόνο τον μοναχογιό της Μιχαήλ – Άγγελο, ένα όνομα που, όπως έχει δηλώσει, του το έδωσε πριν γεννηθεί.

«Φυσικά και με άγχωσε η εξωσωματική γιατί δεν είναι ότι πετυχαίνεις. Είχα και αποτυχίες, είχα και προσπάθειες. Αυτά όμως με πείσμωναν πάρα πολύ και με διέλυαν συγχρόνως» ανέφερε, αρχικά. 

«Κάθε φορά όμως που αποτύγχανε, το ήθελα πιο πολύ μετά. Μέχρι που, όταν είχα μείνει έγκυος και το έχασα στους δύο μήνες που είχα ακούσει και την καρδιά του, εκεί την άκουσα πάρα πολύ… Την άκουσα συναισθηματικά, εκεί κατέρρευσα, δεν ξέρω πως μου βγήκε και δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Ο γιατρός μου στεναχωρήθηκε και αυτός πάρα πολύ, δεν το περίμενε πως δεν τα καταφέραμε και τον ρώτησα "πότε θα ξαναμπώ στο επόμενο;" Τον ρωτούσα πότε και μέτραγα τις ημέρες» πρόσθεσε η ίδια στην εκπομπή της ΕΡΤ1.

Η βάπτιση του γιου της

Η βάπτιση του μικρού πραγματοποιήθηκε την περασμένη άνοιξη, στην Τήνο. «Εγινε σε πολύ στενό κύκλο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Υπήρχε τρομερή ενέργεια απ΄ όλους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος έκλαιγε αλλά είχαμε τον πάτερ Γεώργιο που ήταν συγκλονιστικός. Τόσο καλός και τρυφερός μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που μαζευτήκανε εδώ και διοργανώσανε και τα γενέθλια του παιδιού» είχε αποκαλύψει στο «Happy Day» η Ρούλα Σταματοπούλου, ενώ μίλησε συγκινημένη για το τάμα που είχε κάνει πριν γίνει μητέρα. 

Ελένη Μενεγάκημακιγιάζειδήσεις τώρααποβολήεξωσωματική γονιμοποίησηεγκυμοσύνη