Lifestyle|22.06.2020 16:20

Τζούλιαν Μουρ: «Οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ, όπως στις ταινίες»

Newsroom

Ανάμεσα στους τολμηρούς ρόλους που έχει υποδυθεί η Τζούλιαν Μουρ συγκαταλέγεται αυτός της καθηγήτριας που νοσεί από Αλτσχάιμερ, της κληρονόμου που αποπλανεί τον γιο της και της πορνοστάρ. Αλλά όταν η 58χρονη κάτοχος Όσκαρ κλήθηκε να χορέψει στο «The Late Show» του Στίβεν Κόλμπερτ έδειξε πραγματικά φοβισμένη.

«Δεν είμαι γεννημένη χορεύτρια», λέει η Μουρ, η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο μιας γυναίκας που διασκεδάζει στην ντίσκο, στη νέα ταινία Gloria Bell. «Το να χορεύω είναι σαν να λέω αχχχ!».

Ωστόσο, στο νέο φιλμ παραδίνεται στους ρυθμούς του boogie, ως μια διαζευγμένη γυναίκα που αγωνίζεται να βρει την ευτυχία και το ρομάντζο στη μέση ηλικία. H Moore, που είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον 49χρονο σκηνοθέτη Bart Freundlich συνδέθηκε αμέσως με τον χαρακτήρα της Gloria. «Μου αρέσει η ζωντάνια της και η επιθυμία που έχει να δοκιμάζει διαρκώς νέα πράγματα» δηλώνει. Η Moore μοιράζεται αυτή την αίσθηση της περιπέτειας.

«Αγαπώ τη δουλειά μου επειδή έχω τη δυνατότητα να μαθαίνω πράγματα με τα οποία δεν είμαι εξοικειωμένη», λέει η μητέρα της 16χρονης Liv και του 21χρονου Caleb. 

Τζούλιαν Μουρ