Lifestyle|01.11.2023 18:44

Celine Dion: Πρώτη δημόσια εμφάνιση έπειτα από 3,5 χρόνια - Πήγε σε αγώνα χόκεϊ

Newsroom

Την πρώτη της δημόσια εμφάνισή έκανε η Σελίν Ντιόν (Celine Dion), έπειτα από 3,5 χρόνια. Η τραγουδίστρια εθεάθη σ' έναν αγώνα χόκεϊ στην T-Mobile Arena μεταξύ των Vegas Golden Knights και της ομάδας της πατρίδας της, των Montreal Canadiens, ενώ παράλληλα συνεχίζει να παλεύει με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου

«Μια υπέροχη επίσκεψη στο παιχνίδι μας στο Λας Βέγκας χθες» έγραψε η αντιπρόεδρος επικοινωνίας του Μόντρεαλ για το χόκεϊ, Chantal Machabee, μαζί με φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram. «Σε ευχαριστούμε Σελίν Ντιόν για τη γενναιοδωρία σου. Όλη η ομάδα ήταν πολύ χαρούμενη που γνώρισε εσένα και την οικογένειά σου».

 

Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που εξασφάλισε το TMZ, η τραγουδίστρια έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη, ενώ ήταν αρκετά επικοινωνιακή με όσους βρίσκονταν εκεί.

Από την ημέρα της ανακοίνωσης, η τραγουδίστρια δεν έχει δώσει συναυλίες και έχει αποδεσμεύσει σχεδόν όλο το προσωπικό της, καθώς δίνει μάχη με την ασθένειά της. Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική πάθηση που προκαλεί στους ανθρώπους επώδυνους μυϊκούς σπασμούς. Οι γιοι της, Ρενέ-Τσαρλς, και οι δίδυμοι Νέλσον και Έντι βρίσκονται όλη την ώρα στο πλευρό της. 

αγώναςΣελίν Ντιόντραγουδίστριαειδήσεις τώραχόκεϊ