Lifestyle|03.11.2023 11:55

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Σε βαρύ κλίμα πένθους η κηδεία του - Συντετριμμένη η κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP

Το πρωί της Παρασκευής (3/11), πραγματοποιήθηκε η πολιτική κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης, οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» στο MEGA, υποδυόμενος τον αδελφό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Εκτός από ηθοποιός, υπήρξε ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης.

Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από τη δημοσίευση της ηθοποιού, Καλλιόπης Ευαγγελίδου, η οποία έγραψε: «Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο». 

Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του, πολλοί καλλιτέχνες και φίλοι, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Βασίλης Παλαιολόγου και η Χριστίνα Κουλουμπή, τον αποχαιρέτησαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα συγκινητικά μηνύματά τους αναφέρονται στο καλλιτεχνικό του έργο και θυμήθηκαν στιγμές που μοιράστηκαν μαζί του. 

«Αλεσαντρους μου, καλό ταξίδι στο φως που τόσο αγαπούσες. Είμαι τυχερή που ησουν το παρεάκι μου από τα εφηβικά μας χρόνια. Πάντα μέσα μου, εισαι πολύτιμε μου. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε και μαθαμε. Μαζι, πλάι - πλάι! Αναρτώ  τις δύο αφισσες, που φτιάξαμε για τη θεατρική εφηβική μας ομάδα. Εφηβακια, τα δύο μας. Σ' αγαπούσα, σ' αγαπώ, θα σ' αγαπώ...» έγραψε η κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Facebook, η οποία εμφανίστηκε συντετριμμένη στην πολιτική κηδεία του ηθοποιού. Μετά την κηδεία θ' ακολουθήσει αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Νέα ΣμύρνηαποτέφρωσηκαρκίνοςΚάρμεν Ρουγγέρηκηδείαειδήσεις τώραΣπύρος Μπιμπίλας