Lifestyle|25.03.2019 12:45

Οι πρώτες πληροφορίες για το μέρος που θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ

Newsroom

H Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι, στα τέλη Απριλίου και για το επόμενο διάστημα δεν αναμένεται να κάνει καμιά επίσημη δημόσια εμφάνιση. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το γυναικείο περιοδικό «Marie Claire», η Δούκισσα του Σάσεξ σκέφτεται να γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St. Mary's. Η πτέρυγα Lindo, αποτελεί παραδοσιακά τον τόπο γέννησης των Βρετανών «γαλαζοαίματων» από το 1982, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφερε στον κόσμο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Χάρι, επίσης, γεννήθηκε στη Lindo Wing καθώς και τα τρία παιδιά της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.  

Ωστόσο νέο δημοσίευμα του «Vanity Fair», αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ προγραμματίζει τις δημόσιες εμφανίσεις της μετά τη γέννα. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η 37χρονη ηθοποιός, σκοπεύει να είναι παρούσα στο φιλανθρωπικό γκαλά «One Young World», που θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Λονδίνο, καθώς θέλει να ενώσει τις δικές της φιλανθρωπικές δράσεις και αυτές του συζύγου της, με το φιλανθρωπικό έργο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μέγκαν Μαρκλμωρόφιλανθρωπίες