Lifestyle|06.11.2023 12:01

Robbie Williams: Ο σταρ αποκάλυψε γιατί χώρισε με την Ginger Spice, Geri Halliwell πριν από 23 χρόνια

Newsroom

Ο ποπ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) αποκάλυψε για πρώτη φορά, τους λόγους για τους οποίους χώρισε από την Τζέρι Χάλιγουελ, την Ginger Spice του δημοφιλούς συγκροτήματος Spice Girls, πριν από 23 χρόνια.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Robbie Williams» που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στο Netflix, καταγράφεται η 25χρονη σόλο καριέρα του. Στο ντοκιμαντέρ, ο Γουίλιαμς θυμάται το παρελθόν του και προβληματίζεται για την προσωπική του ζωή, χαρακτηρίζοντας τη σχέση του με τη Χάλιγουελ ως «μαγική».

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, οι Spice Girls κυριαρχούσαν στον κόσμο της μουσικής, ωθούμενες από την επιτυχία τους «Wannabe». Την ίδια περίοδο, το boyband που σημείωνε τεράστια επιτυχία στη μουσική βιομηχανία ήταν το συγκρότημα Take That, μέλος του οποίου ήταν και ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Το 1996, ο Γουίλιαμς αποχώρησε από τους Take That για να ακολουθήσει σόλο καριέρα, και μέσω της μουσικής του, των αντιπαραθέσεων και των σκηνικών του εμφανίσεων, σημείωσε σημαντική επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνης, ξεπερνώντας τις επιτυχίες με το συγκρότημα.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο Ρόμπι Γουίλιαμς εξομολογείται ότι ήταν τρομερά ευτυχισμένος με την Τζέρι, αλλά αποκαλύπτει και τον λόγο που επέλεξε να τερματίσει τη σχέση. Μετά από τρεις μήνες μαζί, αποφάσισε όπως λέει να χωρίσει μαζί της, λόγω των ανησυχητικών φημών γύρω από τη σύντροφό του, οι οποίες τον προβλημάτισαν βαθιά και σηματοδότησαν την αρχή του τέλους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί αρχικά στις συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών, όταν και οι δύο είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Εκτός από τους αγώνες τους με το αλκοόλ, αντιμετώπιζαν και οι δύο προκλήσεις που σχετίζονταν με το φαγητό, με την Χάλιγουελ να αντιμετωπίζει βουλιμία και τον Γουίλιαμς να παλεύει με την ανορεξία.

Κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών στη νότια Γαλλία το 2000, ο τραγουδιστής πήρε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει τη σχέση τους. Στο ντοκιμαντέρ, θυμάται τον χρόνο που πέρασαν μαζί ως ευχάριστο και τον περιγράφει ως μια μικρή ομάδα που μοιράστηκε μια μαγική στιγμή σε ένα μαγικό μέρος. «Αυτές ήταν πολύ σημαντικές διακοπές για μένα γιατί ήμουν ευτυχισμένος, γιατί δεν ήμουν πριν και δεν ήμουν για πολύ καιρό μετά», δήλωσε στη Sun.

Ο Williams είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ayda Field από το 2010. Έχουν τέσσερα παιδιά: τις κόρες Theodora και Colette και τους γιους Charlton και Beau.

Σε συνέντευξή του στον Independent, ο σκηνοθέτης Joe Pearlman εξήγησε πώς ήθελε να «κάνει κάτι διαφορετικό» από το παραδοσιακό μουσικό ντοκιμαντέρ. «Πήγα να δω μερικά από τα αρχεία και αμέσως έμεινα άφωνος από το βάθος και το εύρος», θυμήθηκε για το αρχειακό υλικό χιλιάδων ωρών που είχε αποθηκεύσει ο Williams. «Προφανώς υπήρχαν συναυλίες και τέτοιου είδους πράγματα, αλλά είχαμε πλάνα από τις διακοπές, τα παρασκήνια, τη χρήση ναρκωτικών και κάποιες σκηνές από τις δυσκολίες [που αντιμετώπιζε]».

χωρισμόςειδήσεις τώραΡόμπι ΓουίλιαμςSpice Girls