Lifestyle|11.11.2023 16:45

Στο χειρουργείο η Νένα Χρονοπούλου: Η ανάρρωση και το μήνυμα μετά την επέμβαση

Newsroom

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Νένα Χρονοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα απο ανάρτηση που έκανε στα social media. Η ηθοποιός, αφού ευχαρίστησε τον γιατρό της, ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της και απλώς χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης. 

«Καλημέρα και να είστε όλοι καλά. Επειδή έλαβα δεκάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και ανησυχίας για το χθεσινό μου χειρουργείο στα οποία αδυνατώ ν' απαντήσω, θα σας πω λοιπόν πως είμαι εξαιρετικά καλά στην υγεία μου, χρειάζομαι χρόνο ανάρρωσης, όπως όλοι όσοι μπαίνουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου. Δε χρειάζεται ν' ανησυχείτε γιατί πολύ απλά είμαι γερή και αρτιμελής δίχως προοπτική ορατών προβλημάτων!

Εχω έναν εξαίρετο επιστήμονα γιατρό ο οποίος με πρόσεξε και έχοντας δίπλα του μία υπέροχη επιστημονική ομάδα ξύπνησα δίχως ίχνος πόνου, δίχως ζαλάδα, δίχως άσχημη γεύση, ή πόνο στο λάρυγγα από τη διασωλήνωση. Ξύπνησα σε μόλις δύο λεπτά και αυτό είναι από μόνο του ένα θαύμα. Ενα από τα θαύματα που μπορούμε ν' απολαμβάνουμε όσοι δεν καπνίζουμε και δεν πίνουμε αλκοόλ» έγραψε.

 

ηθοποιόςειδήσεις τώραΝένα Χρονοπούλουχειρουργείοανάρτηση