Lifestyle|12.11.2023 09:30

Γιώργος Δασκαλάκης: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο - Δείχνει το σώμα του έπειτα από τις εγχειρήσεις

Newsroom

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής ανήρτησε μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, στην οποία δείχνει πώς είναι το σώμα του, μετά τις εγχειρήσεις και τις χημοθεραπείες που έχει κάνει.

«Καλημέρα αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι χωρίς φίλτρα. Δείτε με… μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες εγχειρήσεις ο π@@@@@ς ο καρκίνος να είμαι ανήμπορος και να είμαι με μπαστούνι και μελανιασμένος από τις εκατοντάδες ενέσεις που βάζω καθημερινά, αλλά νοιώθω πιο όμορφος και δυνατός από ποτέ» έγραψε, αρχικά, ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Και συμπλήρωσε: «Και μια φιλική συμβουλή με αγάπη προς κάποιους επώνυμους που βλέπω εδώ και καιρό να λένε ότι πέρασαν καρκίνο, έκαναν χημειοθεραπείες αλλά δεν κατάλαβε κάνεις από την οικογένεια τους τίποτα. Δεν έπεσαν μαλλιά… δεν πονούσανε… δουλεύανε κανονικά… έλα ρε μάγκες αλήθεια; Απλά και μόνο επειδή έχουν τα ΜΜΕ να το πουν και να διαφημίσουν κάποια πρεμιέρα τους».

 

Facebookειδήσεις τώρακαρκίνοςτραγουδιστής