Lifestyle|26.03.2019 10:31

Τα ζώδια της Τρίτης (26/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη χαρίζοντάς σου ευκαιρίες να περάσεις καλά και να συναντήσεις κόσµο. Βέβαια σήµερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή ακόµα και στις πιο απλές κοινωνικές συναναστροφές, καθώς το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πιθανά προβλήµατα.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη σού δηµιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις οικονοµικές υποχρεώσεις εδώ και τώρα. Αν αρχίσεις να τακτοποιείς τέτοια ζητήµατα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή, καθώς το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είσαι ιδιαίτερα αφηρηµένος/η.

Δίδυµοι

Σήµερα οι συναντήσεις µε αγαπηµένους σου θα έχουν την τιµητική τους, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή καθώς το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως άλλα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι και το αντίστροφο.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη δηµιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για να ασχοληθείς µε ζήτηµα εργασιακής φύσεως. Προτίµησε να αναβάλεις δουλειές που δεν προλαβαίνεις να κάνεις παρά να βιάζεσαι, καθώς το τετράγωνο Σελήνης και ανάδροµου Ερµή και Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα διευκολύνει το έργο σου.

Λέων

Η Σελήνη παραµένει στον Τοξότη, όµως αυτό σήµερα δεν φτάνει και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή για να µη δηµιουργηθούν ζητήµατα. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς φέρνει ασυνεννοησία ακόµα και µε αγαπηµένους σου ανθρώπους, όπως µε τους φίλους ή µε τον/ τη σύντροφό σου.

Παρθένος

Σήµερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες δουλειές του σπιτιού τις οποίες δεν είχες υπολογίσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει ζητήµατα οικίας στο προσκήνιο. Το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει δύσκολη συνεννόηση, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει σε προτεραιότητα θέµατα που απασχολούν ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Ακόµα κι αν σου ζητηθεί η γνώµη για ένα ζήτηµα, θα πρέπει να προσέξεις καθώς το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ευνοήσει τις λάθος εντυπώσεις.

Σκορπιός

Σήµερα είναι πιθανό να κάνουν την εµφάνισή τους σκέψεις που σε γεµίζουν ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως δεν είναι καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε µαθηµατικές πράξεις, υπολογισµούς και οικονοµικές διευθετήσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου µπορεί να δηµιουργήσει ζητήµατα σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω της αµετάκλητης θέσης σου απέναντι σε ορισµένες καταστάσεις. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είσαι επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις. Προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Σήµερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση να κάνεις οτιδήποτε. Η Σελήνη στον Τοξότη σού δηµιουργεί την ανάγκη να αποµακρυνθείς από δραστηριότητες και ανθρώπους που σε κουράζουν ψυχικά. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να υπάρξει παρασκήνιο.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει µια µέρα γεµάτη συναντήσεις µε ανθρώπους από τον φιλικό σου περίγυρο και όχι µόνο. Βέβαια το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σηµαίνει πως µπορεί να δηµιουργηθούν λάθος εντυπώσεις για ανθρώπους τους οποίους θα γνωρίσεις σήµερα.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο επαγγελµατικά ζητήµατα και ό,τι σχετίζεται µε κοινωνική αναγνώριση και επαγγελµατικούς στόχους. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δείχνει ακατάλληλη ηµέρα για να πάρεις σηµαντικές επαγγελµατικές αποφάσεις.

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιοζώδια