Lifestyle|15.11.2023 21:54

«Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά με το ίδιο λευκό κοστούμι, να κοιτάς τριγύρω»: Ο Ρος αποχαιρετά το «Φιλαράκι» του, Τσάντλερ

Newsroom

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε και δημοσίως, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, το «Φιλαράκι» του, Μάθιου Πέρι, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

«Σε ευχαριστώ για 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο «Ρος» στον «Τσάντλερ» της εμβληματικής σειράς και συνόδευσε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία από σκηνή στα «Φιλαράκια» όπου, Ρος και Τσάντλερ κάνουν flashback στη δεκαετία του ΄80 και τα πρώτα χρόνια της φιλίας τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντέιβιντ Σουίμερ

«Μάττι,

Σε ευχαριστώ για 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο συγχρονισμό σου και την κωμικότητά σου. Μπορούσες να πάρεις μια απλή ατάκα και να την μετατρέψεις όπως θέλεις εσύ, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι τόσο πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που εξακολουθεί να εκπλήσσει τον κόσμο.

Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος να τη μοιραστείς μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να στεναχωριέμαι ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, με τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς τριγύρω- “Θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα σύννεφα;”», έγραψε ο ηθοποιός, χρησιμοποιώντας την εκφορά – σήμα κατατεθέν του Τσάντλερ, όταν έκανε ερωτήσεις και τόνιζε ιδιαίτερα το  ρήμα «be».

 

ανάρτησηΦιλαράκιαΝτέιβιντ ΣουίμερθάνατοςΜάθιου Πέριειδήσεις τώρα