Lifestyle|26.03.2019 15:27

MasterChef 3: Πού πάει όλο αυτό το φαγητό που απομένει μετά το γύρισμα;

Newsroom

Πιθανώς έχει περάσει από το μυαλό όλων των τηλεθεατών, ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές κρίσης και με το ποσοστό των άστεγων να αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Πού πάνε όλες αυτές οι ποσότητες φαγητού και τροφίμων όταν κλείνουν τα φώτα στο πλατό του MasterChef; Στο ριάλιτι μαγειρικής σίγουρα «περισσεύουν» αρκετές ποσότητες εδώδιμων, και μία εύλογη απορία είναι πού πάνε τόσα τρόφιμα. Στην ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο γοητευτικός κριτής του ριάλιτι μαγειρικής σε συνέντευξή του στην Athens Voice απάντησε στην ερώτηση τι γίνεται όλο το αυτό το φαγητό που μαγειρεύεται στο MasterChef. Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε ότι φυσικά είναι αδύνατον να καταναλωθεί, αλλά ότι δεν πετιέται τίποτα.

T

Ο κριτής του MasterChef 3 εξήγησε ότι όλα αυτά τα προϊόντα και τα υλικά με τα οποία μαγειρεύουν οι παίκτες έρχονται από χορηγούς και ξεκαθάρισε ότι τα πιάτα που μαγειρεύουν οι παίκτες στις δοκιμασίες, από τα οποία οι κριτές καταναλώνουν μόλις 3 μπουκιές, δεν καταλήγουν στα σκουπίδια.

T

«Καταρχάς έχουμε πολλά προϊόντα που μας παρέχουν οι χορηγοί, και τους ευχαριστούμε. Έπειτα, μην ξεχνάτε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από 150 άτομα. Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε «καλή μεριά». Τίποτα δεν πάει χαμένο».

MasterChefMasterChef 2019