Lifestyle|20.11.2023 10:41

Χιού Τζάκμαν: Προσφέρει σχεδόν τη μισή περιουσία του στη σύζυγό του με αντάλλαγμα το «απόρρητο» διαζύγιο

Newsroom

Έτοιμος να πληρώσει εκατομμύρια είναι ο Χιου Τζάκμαν προκειμένου να μην αποκαλύψει τα μυστικά του μακροχρόνιου γάμου της η πρώην σύζυγός του, Ντέμπορα Λι Φέρνες. Ο ηθοποιός χώρισε με την επί 27 έτη σύζυγό του, με το διαζύγιο να κοστίζει εκατομμύρια δολάρια στον γνωστό ηθοποιό και να συνοδεύεται από έναν όρο εμπιστευτικότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χιου Τζάκμαν είναι έτοιμος να αποχωριστεί ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με αντάλλαγμα η πρώην σύζυγός του να παραμείνει σιωπηλή για τα χρόνια που έζησαν μαζί.

Πηγές δήλωσαν στο «National Enquirer» ότι η καταβολή των χρημάτων εξαρτάται από το αν η 67χρονη Φέρνες θα τηρήσει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας, η οποία φέρεται να έχει διαμορφωθεί στρατηγικά για να προστατεύσει τη μακροχρόνια σχέση τους και τις λεπτομέρειές της από τα αδιάκριτα βλέμματα. «Το μέλημα του Χιου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα, αλλά μάλλον ο έλεγχος», ισχυρίστηκε συνεργάτης του ηθοποιού. «Είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και δεν θέλει να εκτεθεί κανένα από αυτά».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου, ενώ η αιτία παραμένει άγνωστη. Το 2003 ξεκίνησαν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες για τη σεξουαλικότητα του ηθοποιού, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που υποστήριζουν τώρα, μετά την είδηση για τη συνμφωνία εμπιστευτικότητας, πως ο Τζάκμαν θέλει να διασφαλίσει πως η Ντέμπορα Λι Φέρνες δεν θα αποκαλύψει τα μεγάλα του μυστικά. Τίποτα όμως από αυτά δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται προς το παρόν.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι περνούσε, το τελευταίο διάστημα, κρίση στον γάμο τους. «Ζούσαν σαν χωρισμένοι, καιρό πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στο US Weekly.

ειδήσεις τώραΧιού Τζάκμανδιαζύγιο