Lifestyle|22.11.2023 22:00

O Timothee Chalamet στην πρεμιέρα της ταινίας «Wonka» στο Τόκιο

Newsroom

O υποψήφιος για Όσκαρ Τίμοθι Σαλαμέ (Timothee Chalamet) βρέθηκε στη πρεμιέρα της ταινίας «Wonka» στο Τόκιο και πόζαρε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Χιου Γκραντ (Hugh Grant). Ο ηθοποιός υποδύεται τον εκκεντρικό σοκολατοποιό Γουίλι Γουόνκα που δημιούργησε ο διάσημος συγγραφέας Ρόαλντ Νταλ (Roald Dahl) το 1964.

 

Σημειώνεται ότι ο Τζιν Γουάιλντερ (Gene Wilder) υποδύθηκε για πρώτη φορά τον εκκεντρικό ζαχαροπλάστη στη μεγάλη οθόνη το 1971 ενώ ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) το 2005.

 

 

«Ο Πολ Κινγκέγραψε ένα υπέροχο σενάριο εδώ, για τον νεαρό Γουίλι Γουόνκα που ακολουθεί τα όνειρά του» είπε ο Γαλλο-Αμερικανός πρωταγωνιστής, ο οποίος επέλεξε τον διάσημο οίκο Prada για την εκκεντρική του εμφάνιση σε λιλά απόχρωση. «Αν μου έλεγες όταν ήμουν 10,12 χρονών και έβλεπα την ταινία με τον Τζόνι Ντεπ ότι θα βρισκόμουν στο Τόκιο για την προώθηση αυτής της ταινίας ως Γουίλι Γουόνκα, δίπλα στον Χιου Γκραντ, θα σου έλεγα ότι λες ψέματα. Άρα όπως και στην ταινία, ακολούθησε τα όνειρά σου».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πολ Ρινγκ (Paul King) σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Αμερικανό κωμικό και συγγραφέα Σάιμον Φάρναμπι (Simon Farnaby) και υπόσχεται μία επική περιπέτεια φαντασίας με πρωτότυπη μουσική από τον front man των Divine Comedy, Νιλ Χάνον(Neil Hannon).

Πρωταγωνιστεί ένα κορυφαίο καστ ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι Ολίβια Κόλμαν (Olivia Colman), Σάλι Χόκινς (Sally Hawkins), Μάθιου Μπέιντον (Matthew Baynton), Λούκας (Matt Lucas), Ρόουαν 'Ατκινσον (Rowan Atkinson) και Τζιμ Κάρτερ (Jim Carter). Σύμφωνα με το Variety η ταινία της Warner Bros αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφίες του Τίμοθι Σαλαμέ με τον Χιντέο Κοτζίμα έχουν πυροδοτήσει φήμες για συνεργασία

Φωτογραφίες του ηθοποιού Τίμοθι Σαλαμέ από συνάντησή του με τον σχεδιαστή βιντεοπαιχνιδιών Χιντέο Κοτζίμα έχουν πυροδοτήσει φήμες για συνεργασία.

Ο Κοτζίμα αυτή τη στιγμή εργάζεται για τη συνέχεια του «Death Stranding» που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς, με τον Νόρμαν Ρίντους να επιστρέφει ως Σαμ Πόρτερ Μπρίτζες, μαζί με τον Τρόι Μπέικερ ως Χιγκς και τη Λέα Σεϊντού ως Φρατζάιλ. Τόσο η Έλ Φάνινγκ όσο και η Σιόλι Κουτσούνα έχουν επίσης ενταχθεί στο καστ, με τον Κοτζίμα να παραδέχεται ότι θα έπρεπε στην ουσία να ξαναγράψει το παιχνίδι, εάν η Φάνινγκ δεν συμμετείχε στο πρότζεκτ.

Τώρα, μια σειρά από φωτογραφίες της συνάντησης του Κοτζίμα με τον Σαλαμέ έχει πυροδοτήσει φήμες ότι θα μπορούσαν να συνεργαστούν. Η συνάντηση φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, όταν ο Σαλαμέ επισκέφθηκε το Kojima Production Studio στην Ιαπωνία. Εκεί, ο ηθοποιός πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών.

«Είναι ντυμένος σαν να είναι ο επόμενος Πρωταγωνιστής στο επόμενο παιχνίδι σου» έγραψε ένας χρήστης στο X. Το Reddit ήταν γεμάτο από τις ίδιες ενθουσιώδεις εικασίες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Death Stranding 2» δεν έχει ανακοινωθεί.

πρεμιέραειδήσεις τώραΤίμοθι ΣάλαμεΤόκιο