Lifestyle|23.11.2023 12:27

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η ζωή μας είναι black, δεν είναι Friday. Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος»

Newsroom

Τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό και συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου στη Super Κατερίνα οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και των συνεργατών της. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό τοπίο, ξέσπασε, τονίζοντας πως στο επίκεντρο θα πρέπει να βρίσκεται ο ελληνικός λαός και η ακρίβεια μου προβληματίζει τα νοικοκυριά.

«Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από τον ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συμπλήρωσε: «Παιδιά, μάχη στα super market θα γίνεται. Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα τα οποία η ιστορία θα τα βάλει στην άκρη.  Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους. Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος. Και θα έρχεται ο άλλος με επιδόματα και υπεροψία για το 41% να μου λέει για την Ελλάδα της ευμάρειας; Η ζωή μας είναι black, δεν είναι Friday», είπε ξεσπώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ειδήσεις τώραΣΥΡΙΖΑΝέα ΔημοκρατίαακρίβειαΑνδρέας Μικρούτσικος