Lifestyle|27.03.2019 10:18

Survivor 3: Αποχώρησε ο Πάτρικ Ογκουνσότο - «Καρφώνει» διπρόσωπους παίκτες (vid)

Newsroom

Μπήκε στο Survivor για να αναπτερώσει το ηθικό των Ελλήνων παικτών και αποχώρησε νωρίς. Ο Νιγηριανός Πάτρικ Ογκουνσότο βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού και είναι έτοιμος να αποχαιρετίσει τον Άγιο Δομίνικο και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του στα Ανώγεια της Κρήτης.

Ο Πάτρικ πρόσφερε στιγμές γέλιου - ειδικά με τα σπαστά ελληνικά του - αλλά φαίνεται ότι αγωνιστικά δεν κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα.

Η Κατερίνα Δαλάκα - που μάλιστα πριν μερικές ημέρες έλεγε ότι το ροχαλητό του Πάτρικ Ογκουνσότο τής προκαλεί πρόβλημα και δεν την αφήνει να κλείσει μάτι κάθε βράδυ - τον έχρισε υποψήφιο προς αποχώρηση και εκείνος δεν κατάφερε να μείνει, παίρνοντας την ψήφο του κοινού.

T

Ο Τόνι, που είχε προκαλέσει τον θυμό του Ογκουνσότο στο περασμένο επεισόδιο του Survivor, και ο Σπύρος παρέμειναν στο παιχνίδι. Μετά την ανακοίνωση ο Ογκουνσότο έδωσε μια συμβουλή στους παίκτες: «Να μην κρύβει ο καθένας τον χαρακτήρα του. Αυτό πρέπει να μάθουν τα παιδιά εδώ. Είναι πολύ σημαντικό. Ο χαρακτήρας δεν κρύβεται, ειδικά έξω από το παιχνίδι είπε ο ποδοσφαιριστής, υπονοώντας ότι στο Survivor υπάρχουν παίκτες που κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

 

Ο Πάτρικ χάρισε γέλιο με τις περιγραφές του στο κουίζ των παικτών του Survivor 2019 και το βίντεο έγινε viral στο ΥouTube:

Η επόμενη αποχώρηση από το Survivor θα είναι την άλλη Τρίτη (2/4). 

Survivor 2019SurvivorΠάτρικ Ογκουνσότο