Lifestyle|29.11.2023 10:47

Νταμιάνο Νταβίντ: Ο τραγουδιστής των Maneskin ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με την ηθοποιό Ντοβ Κάμερον

Newsroom

Φαίνεται πως η ηθοποιός Dove Cameron και ο Damiano David των Maneskin είναι και επίσημα ζευγάρι! Η 27χρονη εντοπίστηκε να ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά με τον 24χρονο Damiano, ενώ ήταν μαζί σε παραλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Νέες φωτογραφίες εμφανίστηκαν από τις στιγμές τους στην παραλία Bondi Beach, με το ζευγάρι να κάνει βόλτα και να κρατιούνται χέρι - χέρι. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο ιταλικό περιοδικό Chi και στιγμιότυπα του άρθρου έκαναν τον γύρο των social media. Οι φήμες για τον Νταμιάνο και την Ντοβ κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες, όταν εκείνη εθεάθη να φεύγει από τη συναυλία του Maneskin στη Βραζιλία.

Στο παρελθόν οι παπαράτσι απαθανάτισαν την Ντοβ να παρακολουθεί τη συναυλία του ιταλικού ροκ συγκροτήματος και στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2023. Υπήρξαν αργότερα ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι οι δυο τους εθεάθησαν να φιλιούνται σε ένα πάρτι.

Ποια είναι η Ντοβ Κάμερον

Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1996 και είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της ως Liv και Maddie Rooney στην κωμική σειρά του Disney Channel Liv and Maddie, και ως Mal, την κόρη της Maleficent, στις πρωτότυπες ταινίες του Disney Channel Descendants και τις συνέχειές της.

Η Κάμερον ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις, όπως οι Les Miserables και The Secret Garden. Το 2012, συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του Disney Channel Bits and Pieces, η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ.

Damiano Davidζευγάριειδήσεις τώραManeskin