Lifestyle|27.03.2019 11:24

Κατερίνα Δαλάκα: Ο Τούρκος παίκτης που την έχει ξετρελάνει στο Survivor 3 (vid)

Newsroom

Μία έντονη συμπάθεια έχει αναπτυχθεί στο φετινό Survivor ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον παίκτη της τουρκικής ομάδας Ατακάν, ο οποίος έχει πάντα μαζί του το κομποσκοίνι που του είχε χαρίσει η Ελληνίδα παίκτρια. Ο Ατακάν, που έχει κερδίσει τα βλέμματα όλων των γυναικών του παιχνιδιού, δείχνει την αδυναμία του στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια και μάλιστα την στιγμή που ο ίδιος κινδύνεψε να αποχωρήσει από το ριάλιτι κρατούσε σφικτά το κομποσκοίνι της Δαλάκα.

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει εκφράσει την συμπάθειά της για τον Τούρκο παίκτη λέγοντας στην κάμερα του Survivor 2019: «Θα ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και από την αντίπαλη ομάδα είναι ο πιο όμορφος». Ενώ για τη στιγμή που παραλίγο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, είπε:

«Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Ατακάν κρατούσε το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο και ξαφνιάστηκα γιατί δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε του έδωσαν δύναμη και τα θεώρησε σημαντικά και είμαι χαρούμενη για αυτό. Χάρηκα που έμεινε γιατί είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί και τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει κοντά.». Και η Δαλάκα φοράει στο χέρι της ένα βραχιόλι που της έδωσε ο Ατακάν με το αρχικό του γράμμα «Α».

T

Οι Τουρκάλες παίκτριες σχολιάζουν τη σχέση Κατερίνας Δαλάκα - Ατακάν

Ακόμα και οι παίκτριες της τουρκικής ομάδας έχουν καταλάβει την αμοιβαία συμπάθεια Δαλάκας-Ατακάν και μάλιστα σχολίασαν την απόφαση της Ελληνίδας παίκτριας να δώσει -σε περίπτωση που το κερδίσει- το αυτοκίνητο στον Ατακάν. Η Μελίσα ανέφερε στις συμπαίκτριές της: «Η Κατερίνα πέρσι κέρδισε ένα αμάξι. Είπε ότι αν κερδίσει και φέτος, θα το δώσει στον Ατακάν. Μπορεί να το δώσει, είναι τέτοια κοπέλα. Είναι συνέχεια δίπλα-δίπλα. Η Κατερίνα μου ζήτησε να τους μεταφράζω».

 
T

Ποιος είναι ο Τούρκος Ατακάν

Είναι 25 ετών, έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, και έχει πτυχίο οικονομικών αλλά και μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία. Το «βιογραφικό» του περιλαμβάνει μπάσκετ, κολύμπι και πολλές διακρίσεις στο crossfit. Οι φωτογραφίες από το Instagram του Ατακάν επιβεβαιώνουν την αθλητική φυσιογνωμία του Τούρκου παίκτη, κάτι που σίγουρα εκτιμάει η Κατερίνα Δαλάκα, που είναι πρωταθλήτρια στίβου και έχει μαύρη ζώνη στο τάε κβο ντο.

 
T
 
ΑτακάνSurvivor 2019SurvivorΚατερίνα Δαλάκα