Lifestyle|29.11.2023 20:45

Συγκλονιστική η Shannen Doherty για τη μάχη με τον καρκίνο: «Δεν θέλω να πεθάνω - Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή»

Newsroom

«Δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) σε συνέντευξη της στο People όπου μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο.

Η 52χρονη ηθοποιός είχα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2015 και το 2020 έκανε γνωστό πως έχει μεταστατικό καρκίνο σε στάδιο 4 .«Αναρωτιέσαι “Γιατί εγώ; Γιατί έπαθα καρκίνο;” και στη συνέχεια “Γιατί ο καρκίνος μου επέστρεψε; Γιατί βρίσκομαι στο στάδιο 4;”. Αυτό σε οδηγεί στο να αναζητήσεις τον μεγαλύτερο σκοπό της ζωής», είπε η ηθοποιός.

Τον περασμένο Ιούνιο η ηθοποιός είχε κάνει γνωστό πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο και πως είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι. 

«Τον ονόμασα Μπομπ», δήλωσε στο People και εξομολογήθηκε πως αυτό «ήταν σίγουρα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω κάνει». Τώρα, ελπίζει να μετάσχει σε κλινικές δοκιμές για νέες θεραπείες. Αλλά η μεγάλη της επιθυμία είναι να αποδείξει πως μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει.

«Οι άνθρωποι απλά υποθέτουν πως σημαίνει ότι δεν μπορείς να περπατήσεις, να φας, να δουλέψεις. Σε βγάζουν εκτός ενεργής δράσης σε πολύ νεαρή ηλικία. “Τελείωσες, συνταξιοδοτήθηκες”, αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε να δουλέψουμε, να αγκαλιάσουμε τη ζωή και να συνεχίσουμε να προχωράμε», υπογράμμισε.

«Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία, με το να ελπίζω να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», τόνισε η Ντόχερτι. 

ειδήσεις τώραηθοποιόςκαρκίνοςΣάνεν Ντόχερτι