Lifestyle|27.03.2019 12:22

Δήμητρα Ματσούκα: Τι αλλαγή θα κάνει για να υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι (vid)

Newsroom

Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι στο θεατρικό σανίδι, καθώς θα συμμετέχει στην παράσταση που θα «ανεβάσει» για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής, ερμηνεύοντας ο ίδιος τον ρόλο του Έλληνα κροίσου και υπογράφοντας τη σκηνοθεσία. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην κάμερα του «Happy Day» ότι θα κόψει τα μαλλιά της για τις ανάγκες της παράστασης.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τις πρόβες. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Και είμαι σίγουρη ότι ο Σταμάτη Φασουλής που θα κάνει τη διασκευή, τη σκηνοθεσία και θα παίξει και ο ίδιος τον ρόλο του Ωνάση, θα κάνει μια ωραία δουλειά» είπε η Δήμητρα Ματσούκα. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι θα κόψει τα μαλλιά της για να ταυτιστεί με την εικόνα της Τζάκι. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία συμμετείχε στην σειρά του Open TV «Ελεύθερη Σχέση» σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου με συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της Τζάκι Κένεντι Ωνάση, δίνοντας μια πρώτη γεύση από την «ηρωίδα» που θα υποδυθεί στο θέατρο την επόμενη σεζόν.

T
T
T
T

Η Ματσούκα «Τζάκι Ωνάση» και η Παπουτσάκη «Μαρία Κάλλας»

Ο Άρης Καβατζίκης είχε αποκαλύψει τις πρώτες λεπτομέρειες για την παράσταση στο Πρωινό, λέγοντας : «Θα βασίζεται σε βιβλιογραφία που θα γίνει θεατρική σύνθεση, την οποία θα πάρει ο κύριος Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος θα σκηνοθετήσει κιόλας. Το ενδιαφέρον είναι οι γυναίκες της ζωής του Ωνάση (...) Η Τίνα Λιβανού που του χάρισε και δύο παιδιά, παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ποια ηθοποιός, όμως, θα ενσαρκώσει την Μαρία Καλλάς. Είναι μελαχρινή και τραγουδάει πάρα πολύ καλά και έχει κάνει πολλά μιούζικαλ στην Ελλάδα. Είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία νομίζω θα δουλέψει πολύ για αυτό το ρόλο. Γίνονται με τόση μυστικότητα οι συζητήσεις.

T

Την Τζάκι Κένεντι θα παίξει ένα κορίτσι που άλλοι την έχουν χαρακτηριστεί πολύ σέξι και έχει έναν δικό της τρόπο. Η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη. Να αποκαλύψουμε και τον Ωνάση, που θα τον υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές ηλικίες. Στην ωριμότητα του με τους γάμους του θα τον υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής και θα σκηνοθετήσει. Θα είναι ένας στα νιάτα του στην Σμύρνη και ένας στην εφηβεία του. Είναι πολλοί οι ρόλοι».

Δήμητρα ΜατσούκαΠρωινόΤζάκι Κένεντι