Lifestyle|01.12.2023 14:45

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους

Newsroom

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», το ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με λίγους καλεσμένους. Ο γάμος έγινε στις 12:30 το μεσημέρι.

Η ηθοποιός επέλεξε μία δημιουργία σε στυλ γοργόνας, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον γάμο της Δούκισσας Νομικού στη Μύκονο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε για τον Πέτρο Κόκκαλη: «Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ βαθιά. Εξακολουθεί να με γοητεύει από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα σταθερά και τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον. Παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση». 

Πέτρος ΚόκκαληςηθοποιόςΠλάκαΕκκλησίαΔήμητρα Ματσούκαγάμοςειδήσεις τώρα