Lifestyle|02.12.2023 10:57

Δήμητρα Ματσούκα: Πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της κατά τη διάρκεια της παράστασης που πρωταγωνιστεί

Newsroom

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν, το μεσημέρι της Παρασκευής (1/12) η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης. Tο ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Οι καλεσμένοι του γάμου δε ξεπερνούσαν τους εξήναντα, ενώ ανάμεσά τους ήταν όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» καθώς και μερικοί ακόμη καλοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους ο Ρένος Χαραλαμπίδης, αλλά και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσού» έδειξε κάποιες εικόνες από την άφιξη της νύφης. Η ηθοποιός επέλεξε μία δημιουργία σε στυλ γοργόνας, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο. 

Μετά τον γάμο τους, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, αποφάσισε να πετάξει μια ανθοδέσμη στο κοινό.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον γάμο της Δούκισσας Νομικού στη Μύκονο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε για τον Πέτρο Κόκκαλη: «Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ βαθιά. Εξακολουθεί να με γοητεύει από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα σταθερά και τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον. Παντρευόμαστε καθαρά για συναισθηματικούς λόγους. Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση». 

γάμοςειδήσεις τώραΠέτρος ΚόκκαληςανθοδέσμηΔήμητρα Ματσούκα