Lifestyle|03.12.2023 16:50

Διονύσης Ατζαράκης για το viral βίντεο με τη Χάρις Αλεξίου: «Ηταν αδιανόητα χαλαρή»

Newsroom

Ο Διονύσης Ατζαράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε για το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες με πρωταγωνίστρια τη Χαρούλα Αλεξίου, το οποίο έγινε viral από την πρώτη στιγμή.

«Πάντα πρώτο μου ένστικτο είναι να γελάσετε. Δεν πάω με το σκεπτικό ότι επειδή κάτι είναι επίκαιρο, τι μπορώ να κάνω για αυτό. Θα σκεφτώ αν μπορώ να το κάνω με κωμικό τρόπο. Δεν με νοιάζει να είμαι ο τύπος που μόνο διδάσκει και κάνει κήρυγμα» δήλωσε αρχικά.

«Μας είχε δει η Χαρούλα Αλεξίου σε μια παράσταση που κάναμε stand up με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη. Ηταν πολύ ενθουσιασμένη και εξεπλάγην κι εγώ με το πόσο αδιανόητα κουλ είναι. Είχαμε μια επικοινωνία και μου είπαν ότι υπάρχει αυτό και με ρώτησαν αν έχω κάποια ιδέα για το πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παρέα.

Σκέφτηκα αυτό το κόνσεπτ… Έστειλα ένα πρώτο draft, τους άρεσε και μου είπαν να στείλω άλλο ένα που να τα "χώνω" λίγο περισσότερο. Εστειλα κι ένα δεύτερο, ήταν πάρα πολύ κουλ, τα έπαιξε όλα τέλεια και ήταν φοβερή. Ειδικά, εκεί που τα έγραφα και της έλεγα τραγούδια από άλλες, μου λέει:"Δεν έχω κανένα πρόβλημα, βάλε κι άλλες". Ήταν αδιανόητα χαλαρή με όλο» ανέφερε ο ίδιος. 

Για το αν θα έκανε τηλεόραση, είπε: «Ανάλογα το κόνσεπτ. Από τη βάση του θα πρέπει να εξυπηρετεί πολύ καλά την κωμωδία. Αν μπορώ να είμαι δημιουργός εγώ, τότε ναι. Για αυτό πολύ συχνά λέω όχι στα υπόλοιπα. Δεν είμαι για πολύ. Είναι διαφορετική η γλώσσα της κωμωδίας».

Διονύσης ΑτζαράκηςΧάρις Αλεξίουειδήσεις τώρα