Lifestyle|04.12.2023 10:35

Billie Eilish: Ξεσπά κατά του Variety για τις ερωτήσεις που δέχθηκε για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις - «Σε ευχαριστώ που με βγάλατε στη σέντρα»

Newsroom

Η Μπίλι Άιλις (Billie Eilish), σε συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο μήνα για το εξώφυλλο του τεύχους του Variety, Power of Women, είχε δηλώσει ότι την ελκύει η γυναικεία φύση. Παρόλα αυτά, μέχρι τότε δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα τη σεξουαλική της ταυτότητα

«Εχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τις φίλες στη ζωή μου, την οικογένειά μου. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά με τρομάζουν τόσο πολύ και η ομορφιά και η παρουσία τους» είχε αναφέρει. 

Τώρα, σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στο κόκκινο χαλί για την εκδήλωση Hitmakers του Variety, απάντησε αν είχε σκοπό να κάνει coming out στη συνέντευξή της. «Όχι δεν το έκανα, αλλά σκέφτηκα… Δεν ήταν προφανές; Απλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος δεν το ήξερε» είπε. 

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε πως δεν πιστεύει πραγματικά στην έννοια του coming out, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Απλά σκέφτομαι, γιατί δεν μπορούμε απλά να υπάρχουμε; Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό και απλά δεν μίλησα γι’ αυτό…».

«Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια»

Ωστόσο, σε μία ανάρτηση που έκανε στη συνέχεια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μπίλι Άιλις έγραψε: «Σε ευχαριστώ Variety για το βραβείο, αλλά και για το γεγονός πως με "βγάλατε στη σέντρα" στο κόκκινο χαλί και στις 11 το πρωί αντί να μιλάμε για κάτι που έχει σημασία. Μου αρέσουν τα αγόρια και τα κορίτσια, οπότε παρατήστε με σχετικά με αυτό γιατί ειλικρινά ποιος νοιάζεται…».

 

Varietyτραγουδίστριαειδήσεις τώραΜπίλι Άιλιςqueer