Lifestyle|01.04.2019 11:55

Η Cardi B προκαλεί: Νάρκωνα και λήστευα «πελάτες» - Δεν απολογούμαι

Newsroom

Πριν λίγες μέρες η 26χρονη βασίλισσα της ραπ Cardi B απασχόλησε τα ΜΜΕ με μία είδηση που σόκαρε ακόμα και τους θαυμαστές της. Ξανακυκλοφόρησε online ένα παλιό Instagram βίντεό της, στο οποίο μιλά για τη ζωή της πριν γίνει διάσημη, τότε που εργαζόταν ως στρίπερ. Στο βίντεο αυτό αναφέρει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Έκανα στριπτίζ και μετά ρωτούσα: Θέλεις να κάνουμε σεξ; Πηγαίναμε στο ξενοδοχείο, τον νάρκωνα και του έκλεβα ό,τι είχε και δεν είχε. Αυτό το έκανα συχνά».

Φυσικά η Cardi δεν μπορούσε να μη σχολιάσει το βίντεο, καθώς οι θαυμαστές της σοκαρίστηκαν με αυτές τις δηλώσεις και οι πολέμιοί της ευχαριστήθηκαν που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Έτσι, όπως πάντα, στράφηκε στο Instagram και δημοσίευσε την απάντηση της. 

T

«Βλέπω στα social media ότι ένα live που έκανα πριν από 3 χρόνια έχει ξανακυκλοφορήσει. Ένα instagram live όπου μίλησα για πράγματα που έπρεπε να κάνω στο παρελθόν, σωστά ή λάθος, που ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω για να ζήσω. Ποτέ δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι τέλεια ή προέρχομαι από έναν τέλειο κόσμο με ένα τέλειο παρελθόν. Πάντα λέω την αλήθεια μου. Πάντα παραδέχομαι ό,τι λάθος έχω κάνει. Είμαι μέρος μιας κουλτούρας, αυτής του hip-hop, όπου μπορείτε να μιλήσετε για το από που προέρχεστε, να μιλήσετε για τα λάθος πράγματα που έπρεπε να κάνετε για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε. Υπάρχουν ράπερ που δοξάζουν τη δολοφονία, τη βία, τα ναρκωτικά και τη ληστεία, δηλαδή τα εγκλήματα που αισθάνονται ότι έπρεπε να κάνουν για να επιβιώσουν.

Ποτέ δεν δοξάσα τα πράγματα που ανέφερα σε αυτό το live, ποτέ δεν έβαλα αυτά τα πράγματα στη μουσική μου, γιατί δεν είμαι περήφανη για αυτά. Έκανα τις επιλογές που έκανα ακριβώς επειδή είχα πολύ περιορισμένες επιλογές. Ήμουν ευλογημένη που μπόρεσα να ξεφύγω από αυτό, ενώ τόσες πολλές γυναίκες δεν τα καταφέρνουν. Είτε ήταν ή όχι κακές επιλογές εκείνη την εποχή, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω. Οι άνδρες για τους οποίους μίλησα στο live μου ήταν άντρες με τους οποίους έβγαινα εκείνη την εποχή, δηλαδή άνδρες που σχετίστηκαν μαζί μου συνειδητά, πρόθυμα και εν γνώσει τους.Έχω ένα παρελθόν που δεν μπορώ να αλλάξω, όπως όλοι μας».

Στα 91α Grammy Awards η Cardi B έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο για το Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ της Χρονιάς (με το «Invasion of Privacy») στην ιστορία των βραβείων. H εμφάνισή της ως «ζωντανό κοχύλι» με μια vintage Thierry Mugler δημιουργία έκλεψε τα βλέμματα. 

Το επόμενο project που την απασχολεί αυτό τον καιρό είναι ο ρόλος του κριτή στον επερχόμενο διαγωνισμό της μουσικής hip-hop του Netflix, «Rhythm + Flow», όπου θα «κάνει παρέα» με τους T.I. και Chance the Rapper. 

Cardi B