Lifestyle|07.12.2023 10:03

Dua Lipa: Δημοσίευσε τον αριθμό του τηλεφώνου της – «Στείλε μου μήνυμα»

Newsroom

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο X (πρώην Twitter), η Dua Lipa προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε έναν αριθμό τηλεφώνου γράφοντας «στείλε μου μήνυμα».

Αν και στην αρχή, όλοι νόμιζαν ότι κάποιος χάκαρε τον λογαριασμό της τραγουδίστριας, τελικά, δεν πρόκειται για ψεύτικη ανάρτηση αλλά για πραγματικό νούμερο, στο οποίο οι θαυμαστές της μπορούν να στείλουν μήνυμα μέσω WhatsApp για να εγγραφούν στην κοινότητά της και να μαθαίνουν περισσότερα για τη σταρ.

Dua Lipa - Romain Gavras: Χώρισαν έπειτα από ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι στην Ελλάδα

Η Dua Lipa και ο Romain Gavras αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από ένα θυελλώδες οκτάμηνο ειδύλλιο, σύμφωνα με τη Sun. Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, η αιτία είναι ότι η τραγουδίστρια επιθυμεί να επικεντρωθεί στη μουσική της αυτή την περίοδο ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ.

«Η Dua και ο Romain χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα ερωτικό καλοκαίρι. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Romain θεωρούσε τη Dua εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν» αναφέρει πηγή.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις αρχές Νοεμβρίου, στο Λονδίνο. Οι δυο τους εθεάσαν να βγαίνουν από ένα εστιατόριο μαζί με τον μικρότερο αδελφό της τραγουδίστριας, τον 17χρονο, Gjin.

Η κοινή εμφάνιση στις Κάννες

Η Dua Lipa και ο Romain Gavras επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, τον περασμένο Μάρτιο, όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι από σόου της εβδομάδας μόδας Saint Laurent στο Παρίσι. Το επίσημο ντεμπούτο τους, ωστόσο, έκαναν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο.

ειδήσεις τώραWhatsappDua Lipaτραγουδίστρια