Lifestyle|07.12.2023 11:00

Σοκάρει η Shannen Doherty: «Χειρουργήθηκα στον εγκέφαλο αφού έμαθα για την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα μου»

Newsroom

Μιλώντας στο νέο της podcast, «Let's Be Clear with Shannen Doherty», η τηλεοπτική Μπρέντα του Beverly Hills 90210 αποκάλυψε πώς συνέπεσαν δύο από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Συγκεκριμένα, η 52χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι μπήκε στο χειρουργείο για να αφαιρέσει έναν όγκο στον εγκέφαλο, αφού έμαθε ότι ο τρίτος συζυγός της, Kurt Iswarienko, είχε εξωσυζυγική σχέση για δύο χρόνια. 

«Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα αφού έμαθα ότι ο γάμος μου είχε ουσιαστικά τελειώσει. Ο σύζυγός μου διατηρούσε δεσμό επί δύο χρόνια» είπε. «Παρ’ όλο που ήθελε να έρθει σ’ αυτό το χειρουργείο, εγώ δεν μπορούσα να πάω μ’ εκείνον εκεί. Ένιωσα τόσο προδομένη».

Το πρώην ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Απρίλιο. «Στο τέλος, ένιωθα τόσο απίστευτα αδικημένη από κάποιον με τον οποίο ήμουν μαζί για 14 χρόνια. Από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά» δήλωσε η Doherty, συμπληρώνοντας ότι την υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της επέμβασης η οικογένειά της και οι καλύτεροι φίλοι της.

Η Σάνεν Ντόχερτι βρίσκεται σε θεραπεία του καρκίνου τα τελευταία οκτώ χρόνια

Τον Ιανουάριο, τον μήνα που χώρισε από τον Iswarienko, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και ακτινοβολία στον εγκέφαλό της. Το ζευγάρι έκανε λόγο για «ασυμβίβαστες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου.

«Αν είσαι 14 χρόνια με κάποιον και τον απατήσεις, δεν αξίζει αυτό το άτομο την απόλυτη αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ τον πληγώνει;» είπε και συμπλήρωσε ότι «μίλησα επίσης με την άλλη γυναίκα, με την οποία με απάτησε».

«Ήταν ντροπιαστικό. Είμαι τρομοκρατημένη που δεν μπορώ να κρατήσω μια σχέση. Νομίζω ότι είναι ένας προβληματισμός μου, αλλά γι’ αυτό εδώ νομίζω ότι φταίει αυτός. Έχω αποτύχει τρεις φορές στον γάμο, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στην αγάπη» ανέφερε.

Υπενθυμμίζεται ότι η Σάνεν Ντόχερτι ήταν, επίσης, παντρεμένη με τον Ashley Hamilton από το 1993 έως το 1994 και με τον Rick Salomon από το 2002 έως το 2003. «Αναλαμβάνω επίσης κάποια ευθύνη για την κατάρρευση του γάμου μας. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια. Επιτρέψτε μου να το επαναδιατυπώσω, δεν αναλαμβάνω την ευθύνη για την κατάρρευση του γάμου μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ορισμένα από τα ζητήματα στον γάμο μας» περιέγραψε. «Αναλαμβάνω την ευθύνη όχι μόνο για το πώς ήμουν εγώ, αλλά και για το πώς ο καρκίνος επηρέασε τον γάμο μου. Και πώς επηρέασε εκείνον τη δεύτερη φορά».

Η ίδια συνέχισε δε, αποκαλύπτοντας πώς «δεν μπορούσε» να φύγει από τη σχέση «αμέσως» παρά την απιστία. «Ήμουν τόσο μπερδεμένη και έπαιρνα στεροειδή και πολλά άλλα μετά από τη χειρουργική επέμβαση γιατί δεν ήθελαν να διογκωθεί ο εγκέφαλός μου. Και ειλικρινά, είναι ακόμα πολύ δύσκολο. Ναι, πήρα την απόφαση να υποβάλω αίτηση διαζυγίου, αλλά έχω πολλές αναμνήσεις από αυτό το άτομο».

διαζύγιοχωρισμόςΣάνεν Ντόχερτιpodcastόγκοςηθοποιόςειδήσεις τώραόγκος στο κεφάλι