Lifestyle|27.03.2019 19:28

Σάρωσε η Καινούργιου σε τηλεθέαση -Καλή πρεμιέρα για την Τσαβαλιά (vid)

Newsroom

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» κερδίζει καθημερινά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο μέσος όρος τηλεθέασης της εκπομπής σημειώνει συνεχώς αύξηση από την πρώτη μέρα προβολής της. 

Εκτός όμως από τον Νίκο Μουτσινά και οι υπόλοιπες εκπομπές του Open TV σημειώνουν σταθερά άνοδο στους μέσους όρους τηλεθέασης. Το πρωί της Τρίτης (26/3), η καθημερινή εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε 17,4% στο δυναμικό κοινό και ήταν το δεύτερο πρωινό μετά τη «Φωλιά των Κου Κου», αφήνοντας πίσω το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. 

Επίσης, καλά πήγε και η πρεμιέρα της Έλενας Τσαβαλιά με το «Μεσημεριάτικα» που έκανε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 10%, φτάνοντας σε τέταρτο το 12,6%. Η ηθοποιός παρουσιάζει μια εκπομπή με προτάσεις ομορφιάς, ιδέες για το σπίτι, θέματα υγείας, σχέσεων και οικογένειας, ενώ κάθε φορά ένα γνωστό πρόσωπο είτε της εγχώριας showbiz είτε της τρέχουσας επικαιρότητας θα ξετυλίγει μια ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία. Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Ωστόσο, η μάχη της τηλεθέασης στην prime time ζώνη είναι σκληρή και τα κανάλια «ρίχνουν» στην αρένα τα δυνατά τους προγράμματα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας «Ελλάδα - Βοσνία», που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανία, σημείωσε 19,5% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, ήταν και ένας αγώνας με μεγάλες ανατροπές καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στα πρώτα 15 λεπτά, αλλά εν τέλει έσωσε την παρτίδα με τα γκολ του Φορτούνη και του Κολοβού

T
Έλενα ΤσαβαλιάΚατερίνα Καινούργιου