Lifestyle|07.12.2023 17:00

Σταμάτης Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Δεν εννοούσα εκείνη κουλή δεξιά» - Τι είπε για Τσίπρα και Κασσελάκη

Newsroom

Νέα απάντηση έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την απόφαση της Πρωτοψάλτη ν' αφαιρέσει από τους στίχους του τραγουδιού «Αδωνις» τη λέξη «χοντρή». Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και ξεκαθάρισε τη θέση του για το αν τελικά ο χαρακτηρισμός «κουλή δεξιά» απευθυνόταν στην τραγουδίστρια ή όχι.

«Εγώ με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία λες και είμαστε αδέλφια στη ζωή. Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, κοιμηθήκαμε στα ίδια στρώματα, γέλια, χαρές, αγωνίες, επιτυχία. Αυτά δεν μπορεί να τα σβήσει μία γομολάστιχα» δήλωσε, αρχικά, ο ίδιος.

«Το καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μεγαλώνοντας αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε είναι η αθωότητά μας… αλλά εκείνη την ώρα, ρώτησέ με» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε: «Εγώ με το "κουλή δεξιά", φυσικά δεν εννοώ την Αλκηστη. Όχι, δεν με ενόχλησε που άλλαξε τον στίχο αλλά έγινε τόση φασαρία που σχολίασα κι εγώ έτσι».

Τον Αλέξη «αγάπησα και πόνεσα»

Ο συνθέτης και στιχουργός αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, περιγράφοντας την πρώτη τους συνάντηση αλλά και το πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο λόγος για να γίνει ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Στέφανος μου έκανε μια πολύ μεγάλη τιμή, πριν βγει πρόεδρος, σηκώθηκε ήρθε σπίτι μου στο εξοχικό, ήθελε τη γνώμη μου για τα πολιτιστικά, ήταν σοβαρός μαζί μου και τον συμπάθησα πολύ και η μαμά μου, ένα φρέσκο πρόσωπο.

Ανήκω στην κατηγορία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του Αλέξη. Ο Αλέξης είναι το πρόσωπο που "αγάπησα και πόνεσα". Κατ’ αρχήν μου έχει επιτρέψει να του λέω την αλήθεια», σχολίασε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον πρώην πρωθυπουργό αλλά και για τον σημερινό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ειδήσεις τώραΣταμάτης ΚραουνάκηςΣτέφανος ΚασσελάκηςΑλέξης Τσίπρας