Πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού στη διεύθυνση Επικοινωνίας του ΣΚΑΪ
Αλέξης ΜίχαςΕξελίξεις υπήρξαν σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της επικοινωνίας και μάρκετινγκ του σταθμού Χάρης Γούλιος αποχωρεί από τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο, η συνεργασία του θα συνεχιστεί με το κανάλι σε συμβουλευτικό επίπεδο σε θέματα μάρκετινγκ.
Νέα διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει η Αμαλία Κυπαρίσση, η οποία υπήρξε στο παρελθόν διευθύντρια επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (επί ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πριν η πλειοψηφία των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας περιέλθει στην κατοχή του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου) και εν συνεχεία ήταν στενή συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρου Ρουσσόπουλου.
Η σύζυγος του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Παπαδόπουλου είχε και τηλεοπτική παρουσία στο παρελθόν συμμετέχοντας στην παλαιότερη εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού «Jenny Jenny».
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου