Lifestyle|27.03.2019 22:35

Τζάστιν Μπίμπερ: Η κατάθλιψη, το μέλλον του γάμου του και η Σελίνα Γκόμεζ

Newsroom

Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε, μέσα από μία δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, πως επιστρέφει σύντομα με καινούργια δισκογραφική δουλεία, βάζοντας, όμως, σε προτεραιότητα την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

«Διάβασα πολλά μηνύματα που λέτε ότι θέλετε ένα άλμπουμ. Έχω ταξιδέψει σε όλη την εφηβική ζωή μου και στις αρχές της δεκαετίας των 20, και συνειδητοποίησα, όπως και εσείς πιθανώς είδατε, ότι ήμουν δυστυχισμένος στην τελευταία περιοδεία και δεν το αξίζω αυτό και ούτε εσείς το αξίζετε να πληρώνετε χρήματα για να έρθετε να δείτε μία ζωντανή συναυλία και να μην μπορώ να αποδώσω συναισθηματικά κοντά στο τέλος της περιοδείας», γράφει αρχικά o ίδιος. 

«Έχω αναζητήσει, έχω επιδιώξει τις δοκιμασίες και τα λάθη, όπως κάνουν οι περισσότεροι από εμάς, τώρα είμαι πολύ επικεντρωμένος στη διόρθωση μερικών από τα βαθιά ριζωμένα θέματα που έχω, όπως οι περισσότεροι από εμάς έχουμε, έτσι ώστε να μην καταρρεύσω, ώστε να μπορώ να διατηρήσω το γάμο μου και να είμαι ο πατέρας που θέλω να είμαι. Η μουσική είναι πολύ σημαντική για εμένα, αλλά τίποτα δεν προηγείται της οικογένειάς μου και της υγείας μου. Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν με ένα άλμπουμ που θα σκίσει, το swag μου είναι αναμφισβήτητο και το κίνητρό μου είναι απερίγραπτο, η αγάπη Του (Ιησού) είναι υπερφυσική, η ευλογία του είναι τόσο αξιόπιστη», καταλήγει. 

T

Παράλληλα, ο Τζάστιν Μπίμπερ λατρεύει την σύζυγό του Χέιλι Μπάλντουιν και φαίνεται ότι μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους και το γάμο περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Πρόσφατα, μάλιστα, ο 25χρονος καλλιτέχνης δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο Instagram μία αισθησιακή φωτογραφία της 22χρονης συζύγου του που τράβηξε ο ίδιος.

Το νεαρό μοντέλο ποζάρει με άνεση στο φακό του αγαπημένου της με μια αποκαλυπτική εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό φανελάκι και ένα σέξι εσώρουχο. Ωστόσο, ένας fan τού Μπίμπερ τον κατηγόρησε πως ο γάμος του με τη Χέιλι είναι ένα ψέμα και πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά αγαπά ακόμα την Σελίνα Γκόμεζ. 

Όταν είδε το συγκεκριμένο μήνυμα ο 25χρονος σταρ αποφάσισε να απαντήσει δημόσια και να κατατροπώσει όλα εκείνα τα trolls που δεν συμφωνούν με τον γάμο του. Κάπου εκεί, ο Μπίμπερ παραδέχτηκε πως αγαπά ακόμα τη Σελίνα. 

T

«Δεν θέλω να δίνω την ενέργειά μου, αλλά αυτό είναι μια απάντηση σε όλους τους ανώριμους και άρρωστους ανθρώπους που στέλνουν ταπεινωτικά μηνύματα στην Χέιλι γράφοντας πως θα θέλω πάντα να επιστρέψω στη Σελίνα και πως η Σελίνα είναι καλύτερη για μένα. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ και για το τι είναι καλό για μένα.

Η Χέιλι είναι η γυναίκα μου και αν δεν σας αρέσει ή δεν εγκρίνετε το γεγονός αυτό, δεν υποστηρίζετε ούτε εμένα, δεν είστε οπαδοί μου ούτε καλοί άνθρωποι. Αν σας είχαν μεγαλώσει σωστά οι γονείς σας θα λέγατε κάτι καλό ή δεν θα μιλούσατε καθόλου.

Αγάπησα και αγαπώ τη Σελίνα και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αλλά αγαπάω όσο τίποτα τη γυναίκα μου και είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ!», απάντησε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Σελίνα ΓκόμεζΤζάστιν Μπίμπεργάμος