Lifestyle|28.03.2019 11:27

Ιωάννα Λίλη για Ζαγοράκη: Έπαιζαν στοιχήματα αν θα αντέξουμε, είναι χυδαίο (vid)

Newsroom

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Revenge Body» του Open TV, βρέθηκε στην καρέκλα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για την οικογένειά της, τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη και τις απανωτές φήμες ότι χωρίζει με τον εδώ και 13 χρόνια σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε με συγκίνηση για εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και πατέρας και χαίρομαι που το λέω δημόσια… Η ασφάλειά μου είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου». 

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αρναούτογλου ρώτησε την Ιωάννα Λίλη για το γεγονός ότι τα ΜΜΕ τούς έχουν χωρίσει πολλές φορές και εκείνη δεν έκρυψε την πικρία της για όσα γράφτηκαν στην αρχή του γάμου της με τον πρώην άσο της μπάλας: «Υπήρχε εταιρία στοιχημάτων για το πόσο διάστημα θα αντέξουμε μαζί. Είναι τρομερά χυδαίο!».

Ο Αρναούτογλου ρώτησε το πρώην μοντέλο, που έζησε τον Θοδωρή Ζαγοράκη τα 3-4 τελευταία χρόνια πριν «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, πόσο δύσκολη ήταν αυτή η απόφαση και εκείνη απάντησε:

«Δεν είναι εύκολη η μετάβαση. Μπορούσε να συνεχίσει αλλά ήταν επιλογή του να σταματήσει και του βγάζω το καπέλο γιατί είναι ό,τι καλύτερο τη στιγμή που είσαι στα πάνω σου να ξέρεις ποιο είναι το σωστό timing να σταματήσεις». Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε την καλλίγραμμη σιλουέτα της όμορφης παρουσιάστριας, η οποία είναι μαμά δύο παιδιών. Η ίδια αποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη της κόρης της Μαρίας πήρε 24 κιλά και στον γιο της 23. 

Σχολιάζοντας η ίδια τη συμπεριφορά της παραδέχτηκε: «Κάποιοι πριν με γνωρίσουν νομίζουν ότι είμαι σνομπ. Μπορεί να είναι η άμυνά μου αυτή», ενώ για την καριέρα της ως μοντέλο, η Ιωάννα Λίλη σχολίασε: «Πληρώνεις το τίμημα του να είσαι μοντέλο γιατί πάντα προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας».

T

Η Ιωάννα Λίλη ξεκαθάρισε ότι παρά τα όσα λέγονται ήταν συνειδητή επιλογή της να απομακρυνθεί από τα κοσμικά events και αναφέρει ότι ο σύζυγος της, Θοδωρής Ζαγοράκης, ποτέ δεν την πίεσε. Ξεκαθάρισε ότι ανέκαθεν ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια: «Υπήρχε κάτι κεραυνοβόλο μεταξύ μας και είπαμε πάμε να δημιουργήσουμε οικογένεια».  

Τέλος, η Ιωάννα Λίλη αποκάλυψε το επόμενο σημαντικό βήμα του συζύγου της, που είναι ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο «Παίξε μπάλα». Δείτε στο βίντεο τα όσα είπε για την απόφασή της να αφήσει για λίγο τον χώρο της showbiz και να αφοσιωθεί στα παιδιά της.

The 2night showΘοδωρής ΖαγοράκηςΙωάννα ΛίληOpen TV