Lifestyle|28.03.2019 14:46

Ελευθερία Ρήγου: Οι κρίσεις πανικού και τα 40 κιλά στην κατάθλιψη (vid)

Newsroom

Η γνωστή ηθοποιός Ελευθερία Ρήγου, την οποία το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε σε σίριαλ όπως «Μη φοβάσαι τη φωτιά» με τον Γιώργο Νινιό και «Αέρινες Σιωπές», εξήγησε γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάματος τη στιγμή που βρισκόταν στην κορυφαία στιγμή της καριέρας της. Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» μίλησε για τα υπερβολικά κιλά που πήρε, αλλά και τις κρίσεις πανικού που σχετίζονταν με την κατάθλιψη. 

Μη φοβάσαι τη φωτιά

«Όταν αντιμετωπίζεις κρίσεις πανικού, η καρδιά σου χτυπάει με 110 παλμούς και ενώ ξέρεις τα λόγια σου, νομίζεις ότι θα τα ξεχάσεις, αυτό δεν είναι 'γιατί τα παρατάς'. Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν απολάμβανα τη δουλειά μου, ήταν από τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην Μελέτη.

Για την πάλη της με τα κιλά και την κατάθλιψη η ηθοποιός είπε: «Έχω ξαναπεράσει αντίστοιχες περιόδους στη ζωή μου. Έχω ξαναπάρει 40 κιλά και στην περίοδο της εγκυμοσύνης μου και τα έχω ξαναχάσει. Απλώς τώρα, σκέφτηκα, γιατί να μην βγω έξω να πάω ένα θέατρο και με "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ελευθερία ΡήγουΜεσάνυχταΕλεονώρα Μελέτη