Lifestyle|19.12.2023 09:21

Νίκος Φλωρινιώτης: Πέθανε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τον θάνατο του επιβεβαίωσε η αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή μόλις τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 76 ετών, από καρδιακή ανακοπή, ενώ είχε υποστεί βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα.

Οι δηλώσεις του για τη μάχη με τον καρκίνο και τη σχέση με τον πατέρα του

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του ο Νίκος αναφέρθηκε,  στη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, λέγοντας: «Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία». 

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω», σημείωνε

Σε άλλο σημείο συνέντευξής του τόνιζε για τον πατέρα του: «Ήταν πουριτανός και αυστηρός άνθρωπος. Πολύ της οικογένειας. Δεν μας έχει χτυπήσει ποτέ, αλλά μας κοίταγε αυστηρά και βάζαμε τα κλάματα. Δεχόταν πόλεμο και αγωνιζόταν συνέχεια για να αποδείξει ότι αξίζει. Ο πατέρας μου ήταν πρωτοπόρος. Τα δύο πρώτα ασύρματα μικρόφωνα ήταν του πατέρα μου και του Michael Jackson». 

Γιάννης Φλωρινιώτηςειδήσεις τώραθάνατος