Lifestyle|19.12.2023 10:50

Νίκος Φλωρινιώτης: H Αννούλα Φλωρινιώτη ξέσπασε στον αέρα εκπομπής σε κλάματα για τον θάνατο του αδερφού της - «Μου τα πήραν όλα»

Newsroom

Πένθος για την οικογένεια Φλωρινιώτη, καθώς 6 μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, πέθανε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης σε ηλικία 39 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Η αδερφή του Νίκου Φλωρινιώτη, Άννα, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την θλίψη της και ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής, καθώς μόλις είχε πληροφορηθεί την θλιβερή είδηση. «Καταστράφηκα», ήταν η μόνη λέξη που ψέλισε η τραγουδίστρια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής και οι συντελεστές προσπάθησαν να διαχειριστούν αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Η Ελεονώρα Μελέτη βλέποντας πως η Αννούλα Φλωρινιώτη δεν είναι σε θέση να μιλήσει, είπε: «Αννούλα μου, επειδή όταν σε πήραμε δεν ήσουν σε αυτή την τραγική κατάσταση και θεωρούσαμε ότι μπορείς να μας μιλήσεις, εμείς δεν θέλουμε να σε ακούμε να υποφέρεις έτσι. Θέλω ή να ηρεμήσεις και να πούμε δυο κουβέντες ή να σε κλείσουμε για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου μόνη σου. Δεν θέλουμε με τίποτα να βγάλουμε αυτό το πράγμα από εσένα αυτή τη στιγμή στον αέρα» και στη συνέχεια έκλεισαν την τηλεφωνική σύνδεση.

Λίγη ώρα αργότερα, η Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και συντετριμμένη είπε: «Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου, μου τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε».

«Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο στη γιορτή του. Ο Νίκος δεν γνώριζε πόσο έχει επιδεινωθεί ο καρκίνος, έκανε ανοσοθεραπείες. Την τελευταία εβδομάδα δεν επικοινωνούσε και επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσε βαριά υπνωτικά και ήταν σε καταστολή», κατέληξε η Αννούλα Φλωρινιώτη, η οποία αποκάλυψε ότι ο αδελφός της είχε χάσει τη φωνή του.

«Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε» κατέληξε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Μάχη Φλωρινιώτη: «Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… »

Η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη, Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε στο Πρωινό, συντετριμμένη για τον θάνατο του γιου της: «Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…».

Οι τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Φλωρινιώτη: «Πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά»

Ο τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, τους τελευταίους μήνες μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο, ενώ μιλούσε ανοιχτά για την μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Οι τελευταίες του τηλεοπτικές δηλώσεις ήταν στις 29/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία.

Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς», δήλωνε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά», είχε αναφέρει για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο.

«Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα»

«Η πρώτη μου σκέψη στο μυαλό ήταν ότι θα πεθάνω. Όταν ρώτησα τους γιατρούς, μου είπαν δεν ξέρουμε. Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, που εύχομαι να μην το νιώσει κανείς. Ο καρκίνος είναι πολύ άσχημο πράγμα», είχε δηλώσει ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Αν δεν είχα την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου, δεν ξέρω τι θα έκανα. Με βοήθησαν πολύ. Στον πατέρα μου, λόγω του προβλήματός του, δεν του τα λέγαμε όλα. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ» είχε αναφέρει τότε, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Το είχα πέντε χρόνια και δεν το ήξερα. Μου είπαν οι γιατροί πως μες στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί αυτό προχωρούσε πάρα πολύ αργά και εκδηλώθηκε πριν 1,5 χρόνο. Νόμιζα ότι ήταν λίπωμα, το αφαίρεσα και πάλι δεν έδωσα σημασία», είχε αποκαλύψει.

ειδήσεις τώραθάνατοςγιοςΓιάννης Φλωρινιώτης